Esp: Dembélé gaduh masalah sareng artos, mantan Barça ngabuktikeun - FOOT 01

Sakali deui luka dina mimiti usum, Ousmane Dembélé sigana dina tilepan anu sami.

Dikritik pikeun gaya hirupna sareng kurangna profesionalisme, para winger FC Barcelona gagal nyebrang kursus anu ditangtukeun ieu di luar lapangan. Sareng ieu sanajan panginget kana tarekat pamimpinana, pelatih atanapi kanca sepertos resep Kevin-Pangeran Boateng. Penyerang Ghana ukur nyéépkeun sababaraha sasih di pinjaman di Barça usum kamari, ngan ukur cukup waktos pikeun ngaidentipikasi masalah nyata Prancis.

« Anjeunna pisan sepi, anjeunna henteu nyarios seueur. Anjeunna masih budak pikeun kuring. Anjeun kedah ngubaran sapertos kitu, ngajelaskeun striker Fiorentina di Sport Bild. Nya mungkin waé anjeunna sumping telat sakapeung. Aya pamaén anu ngalakukeun éta pikeun ngadangukeun klub, tapi éta sanés pikeun anjeunna, anjeunna sapertos budak alit. Nalika jalma ngora ngajantenkeun artos langkung seueur sareng mangrupikeun tokoh masarakat, éta kedah ngarahkeun arah anu leres. Upami anjeunna henteu diajar, éta salahna. »

Dembélé éta "budak lalaki"

« Kanggo kuring, anjeunna masih budak leutik anu dialungkeun ka kolam renang gedé ieu, anu ujug-ujug ngagaduhan 150 M € dina hiji wengi sareng henteu terang kumaha sadayana damel, sabab naon anu anjeunna leres-leres hoyong nyaéta maén maén bal, dibandingkeun Boateng. Sareng upami anjeunna ngéléhkeun, artos kedah dipigawe supaya anjeunna ningali sakedik-gancang. Naon anu diperyogikeun 18 ngora? Hiji mobil nuju latihan, apartemen sareng artos anu saé pikeun balanja ti waktos ka waktos, éta ogé. Pikeun yakin yén Dembélé teu cukup dewasa pikeun nanganan kabéh éta.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01