Poto. Evan Fournier, Nicolas Batum, Nando De Colo ... Milari pamaén awéwé

Aranjeunna ngalakukeun éta! Rebo 11 Séptémber, pamaén tim Perancis baskét parantos mengatasi Amérika anu teu tiasa dimangpaatkeun dina triwulan Piala Dunia, ogé meunang kualifikasi kualifikasi pikeun Olimpiade Tokyo, dina 2020. Ayeuna tempatna pikeunArgentina, di semifinal lomba, Jumaah 13 Séptémber jam 14. Dina kasempetan ieu, Closer ngajak anjeun mendakan wanoja anu ngabagi kahirupan para pamaén tim Perancis.

Tina dua belas pamaén anu dipilih ku Vincent Collet pikeun dunya ieu, aranjeunna tujuh aya hubungan. Evan Fournier mangrupikeun salah sahijina. Unsur konci sareng skéma paling saé dina Blues, balikna Orlando ngabagi hirupna sareng Laura, anu damel sareng anjeunna sareng ngagaduhan peran anu penting dina karirna. Kaptén ti Blues, Nicolas Batum anjeunna nyaéta hubungan sareng Aurélie anu geulis, ibu budak lalaki saeutikna. Pusat séjén tina tim Perancis, Nando De Colo nyababkeun, kawin ka Veronique, awéwé ngora asalna Spanyol sareng indung dua budakna.

Panggihan ogé dina slaid ieu Assou, anu ménu pangsi Vincent Poirier, Macey, dina hubungan sareng lebet Amath M'Baye, Madison, anu hirupna hirup Louis Labeyrie atanapi Maddie, mangrupikeun istri anyar Paulus Lacombe.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-evan-fournier-nicolas-batum-nando-de-colo-decouvrez-les-femmes-des-joueur-1022375