Colorado Galaxy vs LA Galaxy - Laporan Pertandingan Bola Sepak - 11 Séptémber 2019 - ESPN

Nicolas Mezquida ngoleksi tendangan pinalti dina menit 85e sareng Colorado Rapids dinten Rebo meunang 2-1 kameunangan di Los Angeles Galaxy di Commerce City, Colorado, dina dorongan palatih énggal Robin Fraser.

Leungitna mangrupikeun kasempetan pikeun ngaluncurkeun Galaxie pikeun kualifikasi pikeun playoffs, anu réngsé kadalapan dina Konferensi Kulon sareng nembé aya hak lolos playoff. Hiji kameunangan tiasa nempatkeun Galaxy di tempat katilu dina konperénsi sibuk.

- Sumebar pertandingan ieu dina ESPN
- Grup anu ngadukung, MLS dina ceramah tanda-tanda politik
- Marshall: Alvarez, béntang Galaxy, mangrupikeun "sakedik" ti Zlatan

Katiluna gawang dicétkeun dina genep menit telat di tungtung pertandingan. Rapids ngiringan 1-0 dina menit 79e liwat lulugu Cole Bassett tina sepakan bébas, kadua usumna, sedengkeun Galaxy disarengankeun 1-1 tilu menit ka hareup dina sirah Giancarlo Gonzalez mimitina.

Mezquida ngoleksi pertandingan kaopatna saatos usum saatos Andre Shinyashiki parantos ngalakukeun kasalahan dina perbaikan tina [Galaxy] Emil Cuello . 19659002] The Rapids ayeuna parantos éléh New York Red Bulls, Seattle Sora sareng Galaxy handapeun Fraser.

Stiker Galaxy Zlatan Ibrahimovic dijaga dipariksa dugi ka pasokan listrik sampurna pikeun Rolf Feltscher dina menit ka dalapan waktos lirén, tapi poténsi kapala Feltscher anu menyamaan pertandingan ieu dipaénkeun sadayana. Ibrahimovic ngagaduhan tilu nembak.

Galaxy teu meunang di opat patandingan sareng nembé meunang sakali dina dalapan kaulinan. Sanaos kameunangan sesah diperoleh, tujuan henteu. Los Angeles parantos nyetak dalapan tujuan dina tilu pertandingan na sateuacanna, bari rugi ka 0 di 22.

Nanging, patandingan teu saé dina satengah waktos, Rapids ngagaduhan salapan tembakan dina tujuh di Galaxy sarta kauntungan tina 7-4 kalayan tembakan anu dituju. Colorado réngsé nganggo kauntungan 19-13 dina nembak sareng 12-7 dina hukuman, sareng ngarah 11 ka 5 di pojok.

Galaxy maén tanpa midfielders Jonathan Dos Santos sareng Sebastian Lleget, anu kalebet tim nasional. Salasa.

Rapids henteu gaduh kiper Tim Howard anu nalangsara ku tatu pingping. Howard ngagantian, Clint Irwin ngagaduhan genep eureun. The wali tina Galaxy David pantun dilakukeun 10 eureun.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/report?gameId=533056