India: Pengacara Chinmayanand ayeuna counterattacking sareng klip | Warta India

SHAHJAHANPUR: mahasiswa hukum umur 23 anu parantos netepkeun pelecehan seksual ngalawan urut Menteri Kesatuan. Swami Chinmayan sareng ditaliti sacara medis ku panel dokter pamaréntah di rumah sakit di Shahjahanpur dimana anjeunna dibawa ka tim panyidik ​​khusus.
Éta ogé kajantenan nalika tuduhan dilakukeun Rebo - dinten saatos video anu katingalina nunjukkeun Chinmayanand sareng mahasiswa di tengah sési urut virus - ku Om Singh, tilas pengacara menteri, yén awéwé naék nyobian duit tina klien nya.
Singh ngarujuk kana video anyar anu muncul anu nunjukkeun sakelompok lalaki dina mobil, sareng hiji awéwé di tukang, ngabobarkeun "pesen perasihan". Dina klipna, saurang lalaki ngabantosan batur pikeun "ngetren" ngirimkeun pesen langsung ka batur anjeunna dijelaskeun salaku "jalma anu pohara berpengaruh." Henteu aya nami anu dicandak. Kami henteu terang saha aranjeunna nyarioskeun.
Wanoja kasebut nampik tuduhan anyar sareng nyarios, "Dina April, kuring ngahijikeun bukti (dugaan salahna dina wujud video) sareng kuring henteu ngahaja mendakan artos. Chinmayanand) atanapi bagikeunana. Anjeunna nambahan, "Jalma anu ngabantosan kuring ngungsi ti Shahjahanpur meureun parantos nyalahgunakeun aranjeunna. Abdi henteu terang. "
Wanoja ogé nyerahkeun paménta ka manajer SIT, IG Naveen Arora, pikeun ngawadul ngeunaan "barang leungit" di imahna. "Asisten na Chinmayanand ngahaja ngaganggu buktosna sareng nandur bahan cabul pikeun ngotorkeun gambar kuring," saurna dina hurupna. Sanaos detailna henteu disebut, sumber nunjukkeun yén peta memori sareng portopolio mangrupikeun barang anu dimaksud.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India