India: panghargaan UAE Zayed II Paréntah pikeun utusan kaluar Navdeep Singh Suri | Warta India

Abu Dhabi (UAE): Duta Besar India ka Uni Émirat Arab (Cai) ti Navdeep Singh Suri ceuk éta "kejutan endah". ditunjukkeun sareng Susunan Zayed II penghargaan sipil anu paling luhur di nagara éta, ku Présidén Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan.
"Kuring parantos ningali Syéh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, Menteri Luar Negeri sareng Koperasi Internasional, pikeun telepon perpisahan sareng kuring disambut kalayan kejutan pikasieuneun ieu," saur utusan India. Badan Berita Émirat, WAM, Rebo soré
"H. Syeikh Abdullah bageur pisan nalika anjeunna nyarioskeun ka abdi yén Highness na, Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, parantos mutuskeun pikeun masihan hadiah anu istimewa ieu, "tambah anjeunna.
Hadiah kasebut dileler ka Suri kamari dina resepsi perpisahan Menteri Luar Negeri, Sheikh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, pikeun pangakuan usaha sareng kontribusina pikeun mekarkeun sareng nguatkeun hubungan ramah sareng gawé babarengan antara dua nagara anu ramah.
"Abdi resep nampi eta atas nama tim Kadutaan sareng Konsulat kami di Dubai sareng ti komunitas India anu saé dina Uni Émirat Arab," saur utusan.
"Kuring nganuhunkeun pikeun pangakuan ieu, sanaos kuring yakin yén kami ngan ukur ngalaksanakeun pedoman anu disayogikeun ku kapamingpinan visi Hisness Mohamed Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Putra Mahkota Abu Dhabi sareng Wakil Panglima. Angkatan Bersenjata UAE. sareng Perdana Menteri India Narendra Modi "Saur duta besar.
Suri parantos ngiringan Misi India di Uni Émirat Arab saprak Oktober 2016. Dina mangsa jabatanana, Perdana Menteri India Narendra Modi ngadatangan Uni Émirat Arab dua kali.
Pavan Kapoor bakal ngagentos Suri salaku duta sabeulah.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India