Jalma: 50 Saratus ngahémat mémori Michael Jackson, putri putri Paris diboyong!

Wanda Jalma, provokator panggedéna dina sajarah rap Amérika parantos pencét deui. Mémang, nada dipasang di antara Paris, putri Michael Jackson, sareng rapper 50 Cent sababaraha dinten katukang. Dina sual, ungkapan derogatory ngeunaan terakhir ngeunaan raja pop.

Clash biasa biasa tina sagala jinis dina jaringan sosial, Amérika rapper 50 cent anu hoyong pupusna putrana akhir-akhir ieu, tos sababaraha kali amaru nyalira ngabandingkeun babaturanana, penyanyi Chris Brown, ka Michael Jackson.

Saminggu kapengker parantos, anjeunna nuju masihan koméntar kana angka penjualan album réncang ku cara kieu: "Chris Brown parantos ngajual 69,5 jutaan rékaman di Amérika Serikat, ngajantenkeun anjeunna 7e penjualan catetan pangsaéna dina waktosna (...) Kanggo kuring, Chris Brown parantos ngalangkungan Michael Jackson".

Tapi jarami anu nyungkeun tukang onta Paris Jackson tanggal Jumaah 6 Séptémber. Nalika éta ngagulung saltos éta Chris Brown tuh di panggung dina konsér, 50 cent sakali deui nyandak kasempetan pikeun ngalungkeun spade ngalawan legenda Pop pupus sapuluh taun ka pengker.

"Sadaya Kuring nyarioskeun nyaéta, éta sanés Michael Jackson anu tiasa ngalakukeun éta. Anjeunna sibuk teuing ngalaksanakeun budak leutik di tukangeun. ". Janten anu ngajantenkeun tuduhan narajang seksual di budak umur anu béntangna parantos lami mangsana.

Hiji catetan anu narik amarah tina Internét, kalebet Paris, putri Michael Jackson.

"Kujang Leres henteu kedah nyéépkeun tanaga pisan pikeun narik perhatian masarakat. Ayana, réréncangan kuring. Ayana. Anjeunna langkung seueur ti anjeun kantos kantos " manehna mairan.

Sateuacan nambihan: "Saha waé anu nyéépkeun waktos ngalélok jalma pikeun ngalakukeun naon waé ogé anu kompleks. Tapi lumrah anjeun teu boga karir ". Punchline !!

Ka anu rapper ngawaler: "Héy, naha pasihan abdi kana peran anu salah. Kuring ngartos kumaha parasaan anjeun, Paris. Tapi naha henteu naroskeun budak lalaki naon anu aranjeunna mikirkeun anjeunna? ".

Nya, 50 Cent pasti henteu ngagaduhan had provokasi, Wanda Jalma! Kumaha saur anjeun outing panungtungan na?

SM

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.jewanda-magazine.com/2019/09/people-50-cent-salit-la-memoire-de-michael-jackson-sa-fille-paris-semporte/