Jalma: Kawas bapa sapertos putra: Brian Littrell of Backstreet Boys gaduh putra déwasa anu katingali sapertos ramana na ogé boga bakat musikal.

The Backstreet Boys mangrupikeun band pamustunganana dina taun 90. Jalma-jalma di seluruh dunya mikaresep anggota ogé masing-masing sareng salaku grup.

Brian Littrell janten kasohor salaku anggota band, tapi anjeunna ogé ngarilis album solo sareng sababaraha jomblo.

Jelajah Baylee Littrell:

Tétéla éta Brian lulus dina bakat musik ka putra rumaja na Baylee. Salian ngabagi kaéndahanana, Brian sareng Baylee ogé ngabagikeun cinta musik.

Di 2018, Baylee ngarilis nagara kahijina anu judulna Entong Sambelna sareng bapakna aya anu nunjukkeun anjeunna kareueus sareng dukungan. Ngomongkeun ka umum, Baylee nyarios sepuhna parantos nyorong anjeunna asup ka bisnis musik.

Indung kuring, bapa kuring sareng kuring ngobrol ngeunaan eta sapeuting sareng aranjeunna nyarios aranjeunna panginten éta waktos anu pas pikeun ngamimitian.

Anu anom lalaki 16 taun ngagaduhan bakat anu dipikabutuh pikeun janten penyanyi nagara anu suksés sareng salah sahiji inspirasi na nyaéta ramana. Anjeunna ngungkabkeun ka pers yén Brian parantos kantos janten "juara" na tetep motivasi anjeunna ngajantenkeun impianna.

Upami aya anu mamang yén Brian sombong pisan ku putrana, henteu katingali sanés deui ti duet anu pikaresepeun ieu. Brian sareng Baylee maén Kuring Badé / Entong Candak Mojang Anu Ngalamun.

Hate dumasar kana kanyataan yén bapa henteu lirén ningali ka budakna rumaja kalayan tampilan anu kagum.

Kasaruaan atra

Fans anu ngagaduhan ningali kamiripan antara Brian sareng putrana teu tiasa ngabantosan tapi ngobrol ngeunaan éta.
@kellylhall0123 wrote:

Wah, anjeun katingali sapertos bapak anjeun.

@rockytop09 satuju, ucapkeun:

Duh Kami wé !!! Tapi sabaraha anu anjeunna janten janten pikaresepeun !! Anjeunna siga bapakna !!!!! Ieu kabélo!

@ casper.calliopes.mama sapuk:

Anjeun kembar bapak anjeun !!! Kuring resep eta!

@bkof1 nyangka hal anu sami:

Anjeun leres-leres katingalina.

@onazelbsbmemes muji bapa sareng putra:

Anjeun lucu sareng bakat sapertos bapa anjeun.

Gening Baylee pikeun nyandak ieu léngkah ageung dina karirna sapertos umur ngora. Anjeunna ngabuktikeun ka urang yén anjeunna leres anjeunna putra ramana.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR