Jay-Z / NFL nyumbang $ 200K ka Chicago, organisasi nirlaba anu motong dreadlocks rumaja sareng ngadukung Trump - VIDEO



Jay-Z sareng NFL nyumbang 200 $ 000 ka klub nirlaba dumasar di Chicago anu disebut Crusher's Club. Organisasi éta kaget nyeret sareng cinta anggota jangjang katuhu sapertos Candace Owens sareng Charlie Kirk. Nu boga ogé ngarojong Trump.

Diwangun ku Phillip Scott

Kirimkeun kami wartos
news@africandiasporanews.org

Miluan situs wéb urang pikeun warta anu henteu diulas dina YouTube
https://africandiasporanews.org

Taroskeun kami dina Patreon sakedik $ 2 unggal bulan.
https://patreon.com/AfricanDiasporaNews

Mésér Tubebuddy pikeun ngembangkeun saluran anjeun
https://www.tubebuddy.com/AfricanDiasporaNews

paypal https://paypal.me/AdviseMediaNetwork

App Kas https://cash.app ./$AfricanDiasporaNews

Mesen Buku Rasisme Agrésis Pasif Kuring Dina Sistem Supremasi Bodas
https://www.amazon.com/dp/1732887314

Ngadengekeun podcast Media Network kami
https://anchor.fm/advise-media-network

Ngalanggan sadaya saluran YouTube kami
https://www.youtube.com/AfricanDiasporaNewsChannel (Saluran inpora Afrika)
https://www.youtube.com/c/AfricanDiasporaNewsInsider (Insider dina wartos anu diaspora Afrika)
https://www.youtube.com/thephillipscottshow (The Phillip Scott Show)
https://youtube.com/CopsOnBlast (Pulisi Geblak)

Tuturkeun kami on Instagram https://www.instagram.com/africandiasporanews

Tuturkeun kami on Twitter https://twitter.com/AfrDiasporaNews

Tuturkeun kami on Facebook https://www.facebook.com/AfricanDiasporaNews

Ngalanggan kami dina BlackJunction
https://blackjunction.tv/@ AdviseMediaNetwork

Dibeuli barang ti toko kami
https://teespring.com/stores/advise-media-network-store-2

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=KfFVJMVnt0o