Jenifer, Mr Pokora, Nikos Aliagas, Samuel Benchetrit ... tuang bintang 5 pikeun

Kalayan tilu puluh dua kamar sareng opat suites diatur di tengah hiasan Zen anu parah, hotel The Jardins du Faubourg, anu lokasina di dalapan kadalapan Paris, nembé dina 9 Séptémber panungtungan. Sareng pikeun peresmian ieu sareng jago hébat, seueur jalma sumping pikeun ngadukung Jennifer Boccara, manajer umum tina hotél, jeung Olivier Rouleau, nu boga tempat éta. Di jero palataran jero héjo, para animator, panyanyi sareng aktor sanés kaéran di tempat ieu anu ngajantenkeun janten kotak permata anyar tina Segitiga Emas.

Tilas pelatih ti The Voice, pangantén awéwéJenifer et nu dad hareupM. Pokora éta diantara anu munggaran leumpang dina karpét beureum sateuacan ngasingkeun diri di teras, nginum reunieun. Samuel Benchetrit et Raphael nuturkeun pas saatosna. Sareng, aktor-sutradara sareng panyanyi nyayogikeun diri kalayan bungah ka buruan fotografer. Sakedap deui magrib, éta Pak TF1 nyalira, Nikos Aliagas, anu ngadamel lawang-Na. Langkung caket kalayan Benjamin Castaldisumping sareng pamajikanana, Aurore. Teras dituturkeun dina karpét beureum Christophe Beaugrand, Karima Charni, Pascal Elbé, Mélody Gardot, Ary Abittan atanapi panyipta Jean-Claude Jitrois.

Sadayana parantos karasaan usum panas

Sadaya jalma-jalma anu endah ieu bisa ngaraosan amis ku tungtung usum panas, pikeun sora musik anu dimaénkeun langsung ku duét panyanyi. Jalma anu henteu resep pettakan anu opat urang sanggup menikmati wisata dipandu ti tim hotel, anu resep ngenalkeun aranjeunna ka spa. Ruang anu luar biasa langkung ti 400 meter persagi anu nawiskeun kolam renang jero ruangan anu ageung sareng ruangan uap sareng sauna, ogé kamar kabugaran sareng alat generasi pang anyarna, pelatih pribadi sareng kelas yoga. Pondokna, alamat idéal pikeun ngabalikkeun deui lagu!

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/jenifer-m-pokora-nikos-aliagas-samuel-benchetrit-casting-5-etoiles-pour-l-hotel-1021888