Johny Depp ngabagéakeun duta besar Kolombia di Italia, Gloria Isabel Ramírez - VIDEO



Di Venice, nalika presentasi pilem ku sutradara Kolombia Ciro Guerra, "antosan para barbarians", aktor Johnny Deep ngahatur nuhun ka duta besar Kolombia di Italia, GLORIA ISABEL RAMIREZ RIOS, pikeun ayana dina perdana acara bioskop pilem ieu penting ti sakumna dunya

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=lz5Q-JXqglc