Kumaha Sarah Ferguson ampir tiwas dina serangan 11 Séptémber: "Unggal menit mangrupikeun berkah"

Éta parantos persis taun 18 saprak ekstremis Islamis ngalayang pesawat ka menara kembar New York sareng Pentagon di Washington, ngabunuh ampir 3 000. Ieu mangrupikeun serangan teroris dina taneuh AS. Sarah Ferguson Duchess of York ampir katangkep dina kekejangan éta. Fergie sabab éta dipikanyaho, bakal nyangkut lalu lintas pikeun ka World Trade Center di New York na 11 Séptémber 2001.

Anjeunna nuju ka menara kalér, tapi nuju 20 menit telat sareng parantos marios lolos tragedi éta.

Nyarios ka Hello! Taun ka tukang, indung dua anu ngungkabkeun kumaha pangalaman maot anu bakal ngantepkeun dirina ngalampahkeunana tina kahirupan.

Elle nyarios kana publikasi 2018: "Kuring nyarios unggal menit salaku berkah, éta anu ku kuring leres-leres dilakukeun, sareng abdi tiasa nyambut damel.

"Kusabab, menit anjeun katingali teuing, kantun ayeuna.

Fergie nyarioskeun ngeunaan "pangalaman maot-maot" nalika bom 9 / 11 (Gambar: Getty)

kulawarga karajaan ctp_video, warta karajaan, berita karajaan panganyarna, sarah ferguson, fergie, berita fergie, kulawarga karajaan anu terakhir, ratu elizabeth, sareng pangeran andrew, 9 / 11, twi

Éta persis 18 sababaraha taun ka pengker yén ekstremis Islamis ngungsi pesawat Kembar w York w York (Gambar: Getty)

"Menit anjeun ningali deui ... anjeun moal tiasa uih deui.

"Recoil mangrupikeun hal anu saé. "

Kantor di lantai 101th Menara Kalér pikeun Béja amal na pikeun Barudak.

Fergie nyiptakeun maskot pengumpulan dana dina bentuk boneka rag, Little Red, anu linggih di kantorna. Di momen serangan.

Saenggeus runtuhna Kembar Kembar, Saeutik Beureum dipendakan di handapeun runtuhan ku fotografer sareng mimitina salah kaprah pikeun boneka murangkalih.

Ngan Kumaha William jeung Kate ngungkabkeun naon anu "kaget" Pangeran George

kulawarga karajaan, warta karajaan, berita karajaan paling anyar, sarah ferguson, fergie, berita fergie, berita panganyarna tina kulawarga karajaan, ratu elizabeth, pangeran andrew, september xnumx, twi

Mascot aslina ayeuna janten bagian tina paméran peringatan 11 Séptémber dina Ground Zero (Gambar: Getty)

Mascot aslina ayeuna bagian tina 11 September Ground Zero Commemorative Exhibition

Sarah teras nyerat sababaraha buku anu diideuan ku karakter (Gambar: Getty)

. Ngomong ka BBC dina 2014, Sarah nyarios: "Nalika anjeunna neraskeun dina TV, kuring ningali sareng ningali Little Red sareng presenterna nyarios," Oh tingali, aya boneka anak! "Sareng kuring nyauran presenter sareng ngawartoskeun anjeunna ulah hariwang, punten.

"Abdi henteu hariwang yén aranjeunna bakal nyangka yén murangkalih anu leungit atanapi dikubur dina puing.

"Janten kuring nyarios henteu, éta sanés Little Beureum mangrupikeun boneka murangkalih sareng éta ngalambangkeun Kasempatan Barudak. "

Mascot aslina ayeuna janten bagian tina Paméran Peringatan 11 Séptémber dina Ground Zero. Fergie teras nyerat runtuyan buku dumasar kana karakter.

Urut salaki Duchess, Pangeran Andrew ogé ngungkabkeun kumaha pikasieuneun anjeunna pikeun Fergie nalika horor serangan Séptémber 11.

AYA JANGKA:
Putri Diana retak William sareng ngajantenkeun anjeunna nangis di hareupeun babaturan [Wawasan]
Sieun Pangeran William ngeunaan Pangeran George ngungkabkeun: "Kuring matak pikasieuneun!" [Video]
Meghan Markle Baris Jeti Pribadi: Motivasi Puteran Putri ' [Analisis]

Sarah teras nyerat runtuyan buku dumasar kana karakter

Pangeran Andrew ngungkabkeun yén anjeunna pikasieuneun Fergie nalika serangan éta (Gambar: Getty)

{% = o.title%} [19659035] Anjeunna dina pesawat anu kabugaran kanggo Amérika Serikat - sareng terang anjeunna kedah angkat ka kantor Chances for Children amal na, ayana di lantai 101th tina World Trade Center.

Nyarios dina 2006 salami kagiatan New York dina acara ulang taun kalima na "Hésé tetep tenang nalika kuring kedah calik dina pesawat, teu tiasa komunikasi sareng New York, terang yén Sarah parantos kantor di Pusat Perdagangan Dunya sareng yén anjeunna aya di New York dina waktos éta.

"Kuring ngalaman sakedap duka ku seueur kulawarga anu sadinten."

Penerbangan Andrew ka Atlanta, Georgia ditunda

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express