Naha kuburan DJ Arafat najis? - VIDEO



Toko Lama Faché: http://bit.ly/lamafacheboutique

Podcast of World Incredible: https://tinyurl.com/yxwkh3rm
.
Ieu parantos ampir sasih ti saprak Dj Arafat ngantunkeun kami, tiwas dina kacilakaan motor tragis. Anjeunna anu digelar raja tina coupe offbeat, presiden Cina atanapi Yorobo, daun warisan musik anu ageung sareng jutaan fans sedih di sakumna dunya. Fans anu angkat dugi ka teu kaciri kuburanna sareng ekstrak awakna pikeun nyandak gambar sareng anjeunna, ngahudangkeun réaksi anu paling marah di dunya. Tapi naha éta pikeun tujuan tunggal nyandak selfie kalayan bintang Ivorian yén kuburanna disimbah atanapi ieu kusabab alesan sanésna langkung jelas sareng langkung teu damang?
.
sumber: https://anotepad.com/notes/p42jgew
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Kanggo urusan hak cipta mangga kirim email ka: contactlamatv@gmail.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=ILMsH-4elJU