Poto kanyamanan Meghan Markle tos milih kanggo kartu ulang taunna anu hatur nuhun

Duchess milih gambar anu saé nya sareng Harry ninggalkeun kapel ti St George's Chapel di Istana Windsor, waktos saatos kawinan. Kartu hatur nuhun mangrupikeun siri kartu bijaksana, kalebet ulang taun Meghan dina bulan Agustus sareng Baptisan Archie dina bulan Juli.

Waktos ieu, pasangan karajaan ngahatur nuhun ka fans anu ngirimkeun aranjeunna serat ngagungkeun ulang taun kawinan kahiji dina Méi.

Poto, anu diungkabkeun ku Royals of Gert, nunjukkeun royal anu nyekel leungeun sareng mesem kalayan muji.

Adipati sareng Kadipaten nyayogikeun catetan pribadi kanggo anu ngabuktoskeun.

Catatan dibaca saperti kieu: "Adipati sareng Duchess of Sussex parantos ngalih supados anjeun nyerat dina ulang taun kawinan kahiji.

Meghan milih poto anu pikaresepeun pikeun kartu éta (Gambar: Getty)

Gambar kasebut nunjukkeun yén aranjeunna ninggalkeun St George's Chapel

Gambar kasebut nunjukkeun yén aranjeunna ninggalkeun St George's Chapel (Gambar: WPA POOL / GETTY) [19659011] "Ieu mangrupikeun manéh anjeun, sareng Royal Highnesses ngirim anjeun hatur nuhun pisan sareng raos pangsaéna. "

Teu siga anu seueur foto kawinan hideung bodas bodas, kartu hatur nuhun anu nawiskeun carita warni tina kabagjaan.

Alexi Lubomirski Fotografer fashion anu terkenal, milih pikeun nyitak sareng kaanggotaan sadaya foto kawinan dina matte monochrome.

Potret romantis ku Pak Lubomirski parantos dianggo salaku kawinan resmi. kartu, meureun 2018.

JUST IN : Meghan Markle: Naha Putri Duchess ngagem tilu cincin dina ramo pangantenan

Meghan milih poto-poto (Gambar: Getty)

Dina kasempetan ulang tahun pernikahanna, pasangan karajaan parantos nyebarkeun séri-séri anu pikaresepeun anu dipoto di tukangeun layar anu bagja.

Dina pintonan slaid anu dipasang dina halaman resmi Sussex The Instagram, kipas angin sanggup muji séri poto anu dicandak dina chapel.

Caption dibaca: "Selamat ulang tahun milangkala anu mimiti tina Royal Highnesses, Adipati sareng Duchess Sussex!

"Dinten mangrupikeun ulang taun kahiji kawinan ti Adipati sareng Putri Adipati. ngalakukeun hal "cara anu salah"
Hiji hal anu Archie kedah nampi ti George sareng Charlotte moal aya
Meghan Markle ngingetkeun ngeunaan kaputusan anu "aneh" - "Pikirkeun élmu optik"

Kartu hatur nuhun sateuacana éta hideung sareng bodas

Kartu hatur nuhun sateuacana éta hideung sareng bodas (Gambar: Instagram)

Éta kalebet catetan hatur nuhun ka peminat raja

Éta kalebet catetan berkat peminat karajaan (Gambar: Insta gram)

"Royal Highnesses séntralna sumpah di St George's Chapel di Windsor Castle, 19 Mei 2018.

"Lagu anu dipilih" My Little Light of Mine "dipilih ku pasangan pikeun resesi. Kami arepkeun anjeun bakal resep nyalurkeun moment ieu sareng ningali sababaraha gambar dina dinten khusus ieu dugi layar.

"Pesen ti Adipati sareng Kadipatén:" Hatur nuhun pikeun sadaya dukungan sareng dukungan janten seueur di anjeun sadunya. Unggal anjeun parantos ngajantenkeun dinten ieu langkung artos. "

Gambar munggaran nunjukkeun pangantén awéwé ningali nalika anjeunna nyekel leungeun Harry.

Pangantenan patepung di 2016

Duo éta nyumponan dina 2016 (Gambar: Koran Express)

Sejen nunjukkeun yén Meghan nandatanganan ngadaptar perkawinan barengan Uskup Agung Canterbury. [19659004] Gagah dina pakéan Givenchy anca nya, poto anu sanés nunjukkeun Meghan nyandak karangan tina anggota pesta kawinan anjeunna.

Hiji gambar hususna anu digentos ku pendukung royalti - ningalikeun ka panangan Harry sesah di Meghan, duanana ningali di langit. petasan kembang api di langit wengi

Seueur anu nyatet sopan sepi panganten dina foto-foto éta, sigana kusabab stres unsur publik pernikahanna parantos réngsé.

Aranjeunna nikah di Windsor di 2018

Aranjeunna nikah di Windsor di 2018 (Gambar: GE TTY)

{% = o.title%}

Poto anu luar biasa diantara 14 anu sanésna ngagambarkeun Harry sepi anu sigana ngarobih sababaraha parobosan anu terakhir.

Galeri monochronist méré jalan ka sababaraha pintonan riungan anu nyerang Windsor dina dinten kawinan, dina sikep nuhun.

Pangguna Instagram langkung sugema kalayan dipilampah, seueur anu nyatakeun rasa syukur sareng hormat pikeun pasangan karajaan.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express