Claire Keim teken sareng lagu-lagu nya pikeun ieuv - VIDEO



Aktris parantos diluncurkeun saprak Séptémber 5 dina nyertakeun lagu mitos, anjeunna nyauran "lagu-lagu pikeun ivev" dina Twitter.

https://www.rtl.fr/emission/les-auditeurs-ont-la-parole/les-auditeurs-ont-la-parole-du-12-septembre-2019-7798323917

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=iE8f-onEpg4