Meghan Markle, béntang budak leutik: Meghan Markle dina peran TV anu kahiji dina layar - diungkabkeun

Karir lakonan Meghan Markle bisa sigana siga ingetan anu jauh, tapi sateuacanna nikah Pangeran Harry Amérika paling terkenal pikeun maén Rachel Zane dina drama hukum Suits . Tapi, jalan ka kasuksésan éta panjang sareng mimiti nalika Meghan umuran - poto lami nunjukkeun ka dirina dina penampilan TV anu munggaran dina umur 13.

Duchess of Sussex parantos nyambut damel pikeun dugi ka tempat anjeunna ayeuna. Sateuacan badarat peran bintang na di Suits.

Naha janten modél dina tawaran Amérika Serikat atanapi Acara Deal atanapi henteu muncul dina film-film kalebet Horrible Bosses, jalan ka kasuksésan henteu gampang.

Meghan pasti bakal meunang jumlahna £ 37 000 per épisi Suits dina jangkungna karirna.

MACA DEUI: Meghan Markle M&S: Pakéan 19,50 £ di Tandha Meghan & Garis Spencer

Béntang budak leutik Meghan Markle: Meghan mangrupikeun saurang aktris tambahan dina sitcom 13 yuswa (katuhu) (Gambar: GETTY / TNI)

Sanajan kitu, anjeunna berkorban gairah pikeun lakonan. dihijikeun kana cangreud sareng Pangeran Harry sareng ayeuna merdika dirina ka philanthropy

Anu teu dipikanyaho anu seueur nyaéta yén méméh Suits Meghan janten tambahan dina episode "Kawin sareng Barudak".

Duchess kapayunna ngan ukur 13 nalika nyandak peran "Siswa Linggih dina Panggung" dina séri di 1995.

Episod dimana anjeunna bijil disebut 'The undergraduate' sareng adegan anu muncul di Meghan diayakeun dina bal SMA.

Sanaos Meghan henteu ditunjuk pikeun peran atanapi sks pertunjukan ieu minangka léngkah munggaran pikeun stardom.

Meghan menang peran sabab ramana, Thomas Markle, diréktur fotografi pikeun komédi dina waktos éta.

Gambar tina pamandangan nunjukkeun aktris ngora nari sareng rerencangan dina prom. sareng calik di panggung antawis sakelas.

Anjeunna ogé dipoto dina latar hareup gigireun béntang utama épisode éta.

Béntang budak leutik Meghan Markle

Meghan Markle, béntang budak leutik: Meghan (kénca) aplikasi beureum dina adegan bal (Gambar: TNI)

Béntang Meghan Markle ti budak leutik

Béntang budak leutik Meghan Markle: Meghan (kadua ti katuhu) henteu ditingali pikeun peranna (Gambar: TNI)

Béntang budak leutik Meghan Markle

Meghan Markle, Béntang Budak: Meghan (tengah) menang peran berkat ramana (Gambar: TNI)

Karir lakonan Meghan ngajadikeun jutawan anjeunna lami sateuacan anjeunna papanggih sareng Pangeran Harry. 19659004] Eunteung ngalaporkeun yén Ibu Markle parantos ngiringan 5 juta pon pédah sateuacan nikah dina kulawarga karajaan Inggris.

Karir Meghan henteu hijina hal anu kedah kapayun nalika anjeunna dihijikeun ka pangeran Inggris. 19659004] Duchess mangrupikeun peminat gaya hirup sareng ngajalankeun situsna sorangan - The Tig

Béntang Meghan M budak leutik Arkle

Béntang budak leutik Meghan Markle: Meghan engké bakal ngagentos peran bintang di Suits (Gambar: Getty)

Tig ngiles dina 2017 sateuacan nikah ku Meghan Au Pangeran Harry.

Dina pernyataan anu bergerak anu dipasang dina situs éta, Meghan nyerat: "Anu ngamimitian salaku proyék gairah (mesin saeutik kuring anu tiasa ngalakukeun éta) parantos mekar janten komunitas inspirasi, dukungan, senang, sareng enteng. . [19659004] "Anjeun damel dinten-hari abdi langkung cerah sareng ngeusi pangalaman éta kalayan kabagjaan anu langkung.

"Terus milarian waktos éta Tig kapanggihna, tetep seuri sareng nyandak resiko, sareng teras janten parobahan anu hoyong Anjeun tingali di dunya. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express