Diskusi Transfer: Real Madrid hoyong bintang Perancis - naha éta Mbappe atanapi Pogba?

Jandela transferna parantos ditutup di seluruh Eropa, tapi untungna teu telat parantos ngadagoan Januari! Klik di dieu pikeun ningali pamindahan panganyarna tur nyimpen abreast tina gosip panganyarna handap

Sadaya pangiriman utama salse | Pariksa ngeunaan pamindahan Éropa

Real Madrid hoyong bintang Perancis - naha éta Mbappe atanapi Pogba?

Présidén Real Madrid Florentino Perez parantos negeskeun yén klub na museurkeun kasepakatan sareng Paris Saint-Germain pikeun saurang panyerang [19659005] Kylian Mbappe tapi ngakuan yén daptar Perancis bakal janten tugas hésé.

Perez dina seuneu ti para kritikus Real saatos gagal ngadaptar kontrak sareng Manchester United Paul Pogba et . ] Robert Lewandowski Bayern Munich, nalika nampi kritik ngeunaan naon anu geus katarima ku sababaraha warga salaku datangna anu henteu pikaresepeun di Bernabeu usum panas ieu.

"Kami angkat ka Lewandowski salami sababaraha taun sareng aranjeunna moal ngajual éta, éta sami pikeun Pogba," saur Perez, dumasar kana publikasi Spanyol AS.

Subjék Mbappe dibangkitkeun ku pamangku kapentingan dina rapat taunan di Madrid Rebo di Perez. upami 20 lami langkung anjeunna bakal ngagaduhan, tapi pikeun ayeuna, PSG moal ngajual.

Mbappe sareng Pogba meunang Piala Dunia 2018 sareng Perancis, janten hésé terang saha anu béntang les Bleus ieu ngarujuk. Saur anjeunna: "Jelas pisan yén urang cinta ka urang Perancis anu urang ngobrolkeun sareng hoyong ngabela, tapi aranjeunna moal ngajual."

Mbappe ngagaduhan kampanye anu saé pikeun payuneun usum kamari sanggeus meunang Piala Dunia 2018 di Perancis. , nyetak tujuan 39 dina pertandingan 43 dina sadaya kompetisi, dina hiji usum dimana anjeunna ngarobih janten tujuan per buruan langkung hadé dina Liga 1.

Klub Manchester bakal meta pikeun Mikel

Buta Liga Utama Manchester United sareng Manchester City dina penandian buku Real Sociedad Mikel Oyarzabal dumasar kana laporan anu diterbitkeun dina Calciomercato .

Pemuda 22 taun katukang parantos leungit dina usum ieu di La Liga sareng ngagaduhan kampanyeu anu hébat dina 2018-19, nyetak tujuan 13 sareng nawiskeun opat pitulung anyar pikeun ngabantosan pesta Basque réngsé salapan. Anjeunna ngagem formulir anu hébat dina usum panas, nalika anjeunna nyetak gawang internasional kahijina pikeun Spanyol dina kualifikasi Euro 2020 ngalawan Swédia.

Ti saprak mimiti taun, wangunna parantos janten kepala dina Liga Premier, kalayan kalebet klub Manchester. ayeuna sacara serius mertimbangkeun ngahargaan klausa pelepasan € juta pamaén 75. Sociedad aya dina posisi anu kuat dina hungkul. Kontrak Oyarzabal di San Sebastián dijalankeun dugi usum panas tina 2024.

Leon dikaitkeun kana séri A

Klaim Calciomercato AC Milan sareng Roma nuju ngiringan nyerang tukang panyerang Bayer Leverkusen Leon Bailey

Pamuter 22 parantos dicutat ku seueur klub-klub Éropa luhur berkat tujuan 17 ngoleksi dina dua musim terakhir Bundesliga, sareng Giallorossi et Rossoneri bakal ayeuna janten dua klub anu paling dipikaresep dina internasional Jamaican.

Bailey ngamimitian usum anyar dina kaayaan anu saé, kalayan tujuan dina Bundesliga. sareng DFB-Pokal, anu hartosna anjeunna ngantosan lima tujuan anu nguciwakeun tina usum kamari.

Milan sareng Roma anu nekad pikeun bala-bala saatos kampanye anu nguciwakeun anu ngaleungitkeun tempat di Liga Juara dina musim ieu. , bari kuciwa Mimiti tina kampanye 2019-2020 Series A kampanye pikeun dua pihak parantos ngagancangan kahayang pikeun nguatkeun.

ketok in

- Laporan dina klaim The Mirror Ti manajer Crystal Istana Roy Hodgson [Royfolk] bakal calik kanggo ceramah ketat sareng hirarki klub minggu hareup pikeun ngabahas deal anyar di Selhurst Park. Kontrak 72 Klub London kadaluwarsa dina usum, tapi urut bos Inter Milan hoyong pisan badé tetep.

- Klaim Calciomercato Southampton museurkeun reputasi Anderlecht. gelandang Yari Verschaeren . Pamuter yuswa 18 ngadamel debut di Bélgia nalika kameunangan Euro 2020 ngalawan Skotlandia minggu ieu, sareng Suci bakal janten poténsi pesaing pikeun pamaén ngora.

- Tilas striker Juventus, Roma sareng Southampton Dani Osvaldo bisa disusun pikeun reuwas balik ka maén bal sareng Gimnasia, tina Diego Maradona, di sirah Argentina. Pamuter 33 pensiunan dina 2016 dina yuswa 30 taun tapi Tuttosport klaim yén striker dibawa deui dina pertandingan ku rencang-rencang sareng legenda Maradona.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog-transfer-talk/story/3940775/transfer-talk-real-madrid-want-a-french-star-is-it-mbappe-or-pogba