Diungkabkeun: kumaha Meghan Markle nyalin Kate Middleton kalayan proyék karajaan anu énggal

The Duchess of Sussex medarkeun masalah Séptémber Vogue, dileupaskeun bulan kamari, sareng dianggo platform pikeun ngumumkeun éta. proyék terakhir anu bakal pencét toko énjing. Koléksi kapsul karya baju sareng kantong damel dirarancang ku Meghan dina kolaborasi sareng SmartWorks, asosiasi anu duchess janten pelindung dina Januari. SmartWorks ngabantosan awéwé anu peryogi lebet kana dunya damel ku nawiskeun baju kanggo wawancara sareng ngamimitian padamelan énggal, supados kumpulan pakean baju cocog sampurna.

Meghan nyerat dina Vogue: "Kanggo unggal barang anu dibésakeun pelanggan, a

"Henteu ngan ukur ngawenangkeun urang janten bagian tina carita anu sanés, éta ngingetkeun yén urang ngahiji".

Jangkauan, anu dituturkeun ku duchess di Instagram dina bulan Agustus, bakal aya saham di Marks sareng Spencer, John Lewis sareng Jigsaw

Nanging, ieu sanés waktos anu Jigsaw parantos aya hubunganana sareng nami karajaan anu kawéntar.

The Duchess of Cambridge sareng Duchess of Sussex (Gambar: Getty)

Meghan Markle

Duchess nyieun pilihan busana dina masalah Vogue (Gambar: Getty)

Kate, Duchess Cambridge digawé pikeun ranté pakean awéwé salaku asistén r sateuacan pertunangan anjeunna sareng Pangeran William sakedik kirang ti sataun dimimitian dina bulan Nopémber 2006.

Ranté pakean dipiboga ku Belle sareng John Robinson, babaturan kulawarga Middleton anu nyéwa villa ka Kate sareng Pangeran William le . Pulo Karibia ekslusif ti Mustique dina dinten awal roman.

Dina buku 2010 na "William sareng Harry", panulis karajaan Katie Nicholl nyerat: "Middleton éta babaturan alus John sareng Belle Robinson, pamilik perusahaan anu suksés, sareng William sareng Kate. Tamu bumi liburan méwah di Mustique nalika Paskah.

"The Robinson parantos nyéwa nyewa 8 £ 000 unggal minggu saatos William ngadu yén henteu sanggup liburan di Pulo Karibia ekslusif.

Maca deui: Kate Middleton: Naha Kate gaduh pangajaran penting pikeun Meghan

Meghan Markle

Pengumuman ieu dilakukeun dina masalah anu bergengsi di Septmeber ] (Gambar: Getty)

"Daripada kitu anjeunna ngadamel sumbangan ka rumah sakit St. Vincent sareng, saleresna, aranjeunna nyandak kauntungan tina turunan imah bukit anu ngagaduhan kolam renang anu teu sareng ningali pasir bodas Macaroni [19659013] Pantai. "

Anjeunna teruskeun: "Dina teka-teki Kate diidinan digawé opat dinten saminggu, anu ngamungkinkeun anjeunna nyéépkeun sékrési panjang sareng William.

"Éta sampurna pikeun dirina tapi kurang idéal pikeun sababaraha batur sapagawean na."

Emma Sayle, balad Kate, ngawartoskeun nyeratna, "Kate ngawartoskeun kuring yén sababaraha jalma anu anjeunna damel sareng anu jahat pisan sareng anjeunna ngeserkeun panto saatos paméran modéren.

Ulah sono
Ditaikeun: Kunaon Meghan sareng Harry berhadapan, hésé pisan » [Ahli]
Meghan anu henteu dipisahkeun ku Kate, Camilla, Diana, Anne sareng Ratu [Wawasan]
Masalah kantun Pangeran William ngeunaan Kate Middleton sareng Meghan [Analisis]

Pangeran William jeung Kate Middleton

Pangeran William sareng Kate Middleton difoto dina 2006 (Gambar: Getty)

Kate Middleton

Kate damel salaku mésér pikeun méwah méwah (Gambar: Getty)

"Kate ngayakeun teras anjeunna mikaresep padamelan éta.

"Puguh

Ahli biografi Marcia Moody, dina bukuna 2013 na "Kate", nambihan: "Kate ngahijikeun kalung pesona nalika anjeunna aya. Ranté perak halus sareng buncis perak, kristal kuarsa pink. sareng mutiara cai tawar pink.

"Kalung dijual dina 57 £ masing-masing diciptakeun ku desainer perhiasan Claudia Bradby.

Kronologi Kate sareng William

Skénario Kate sareng William (Gambar: DX)

"Anjeunna mangrupikeun wartawan politik ITV Tom Bradby, anu parantos gaduh réréncangan sareng Pangeran William nalika anjeunna syuting anjeunna salami taun sabbatical na, sareng anu teras diarahkeun wawancara sareng Kate sareng William. dina papacangan. "

Panulis nambihan: "Anjeunna kedah ati-ati - salami anjeun tetep hubungan sareng William, anjeunna henteu tiasa katingali ngagunakeun konéksi karajaan pikeun neraskeun karirna, sareng janten anjeunna kedah milih sakaligus.

"Kate parantos nyobian damel karir dina industri busana."

Belle Robinson, nu gaduh Jigsaw, nyarios ka Evening Standard: "Jalma panginten éta mangrupikeun kalakuan urang, tapi Kate nyaéta gadis anu sarwa.

"Anjeunna nyiptakeun situs wéb bisnis ramana sahingga urang nginten éta mantuan pikeun ngawasaan kaahlianna."

Duchess kapayunna damel dina peran ieu nalika anjeunna difoto nalika anjeunna ninggalkeun frénetik. pikeun 2007 damel.

The scrum dina média, dipenta ku gosip proposal pikeun ulang tahun Kate, ngajurung Pangeran William ngadamel laporan anu wani dina ngaran kabogoh na.

Juru bicara pangeran nyarios dina waktos éta: "Pangeran William henteu bagja pisan kalayan gangguan paparazzi tina pacar.

{% = o.title%}

"Anjeunna hoyong langkung ti

"Cik Middleton kedah, sapertos jalma sanés, tiasa ngalakukeun padamelan sadinten-unggal na tanpa gangguan.

"Kaayaan ieu teu kaampeur pikeun sadayana prihatin. "

Pangeran Harry engké nyarioskeun léngkah anu luar biasa ieu nalika anjeunna ngadamel pernyataan anu sami dina hubungan anjeunna sareng Meghan Markle.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express