Olo Kpatcha nunjuk timbalan umum manajer YoroGang

Éta perlambang jiwa tina Daishikan. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngawasa Houon Angel Didier alias Arafat Dj. Éta, kusabab janten réncang-Na anu paling satia. Djupro Didier (langkung dikenal ku nami samodél Olo Kpatcha) parantos diangkat ku sadaya anggota YoroGang, Wakil Pangatur Umum struktur YoroGang.

"Saha deui anu paling terang Dj Arafat tibatan Olo Kpatcha? Pasti, euweuh pisan. Anjeunna terang pikir sareng rencana Daishikan. Olo Kpatcha mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun padamelan ieu. Anjeunna bakal ngadukung Landry Agban dina misi na », saur anggota YoroGang.

Baca ogé: Diréktur Landry Agban kapilih diréktur Jéndral YoroGang

Éta, sateuacan ngajelaskeun yén kulawarga mangrupikeun kulawarga, YoroGang bakal ngadukung Landry Agban sareng Olo Kpatcha dina misi maranéhna pikeun ngalaksanakeun padamelan Arafat Dj. Nuluykeun, Olo Kpatcha jangji baris ngawaskeun barang-barang tina Daishikan: "Teu aya anu bakal maén sareng harta Houon Ange Didier. Saha waé anu hayang maénkeun paling pinter bakal mendakan kuring dina jalanna. "

Stéphane Kokoa

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/olo-kpatcha-designe-directeur-general-adjoint-de-la-yorogang