Soca ... Pikeun Philippe Caverivière, "Anjeun kedah tingali Lilian Thuram di VO" - VIDEO



TICKET - Philippe Caverivière mulang ka penjelasan Lilian Thuram di RTL ngeunaan komentar na ngeunaan rasisme dina wawancara dina koran Italia.

https://www.rtl.fr/sport/football/lilian-thuram-il-faut-le-voir-en-vo-dit-philippe-caveriviere-sur-rtl-7798318257

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=IiaMHo7uI5Q