Prem ref

Umpire Liga Premier Mike Riley ngaku yén VAR ngagaduhan opat kasalahan atra saprak éta diwanohkeun awal dina usum.

Riley, manajer umum Profesional Pertandingan Game Profesional Limited (PGMOL) sareng tanggung jawab palaksanaan VAR di Inggris, ngawartoskeun rapat pamangku kapentingan Liga Premier dina Kemis yén sistem éta parantos saé salami mimiti opat kaulinan, tapi pangleresan mungkin.

- Implengan dina Liga Premier ESPN: ngadaptar ayeuna
- Liburan Usum Premier Liga: Sadaya Anjeun Kedah Terang

Tilu kaputusan kedah parantos dirobih ku VAR, sedengkeun anu kaopatna parantos dileungitkeun ku ménéjer pusat Park Park.

Bournemouth ngalawan Manchester City
Kota kedah parantos nampi hukuman David Silva ditéwak di sakuriling. ku Jefferson Lerma .

Leicester ngalawan Bournemouth
Youri Tielemans kedah nampi kartu beureum pikeun ngadamel tangtangan dina Callum Wilson .

. Newcastle vs Newcastle Watford
Ékualiser Fabian Schar pikeun Newcastle ngalawan Watford kedahna dibatalkeun, tapi pejabat VAR Craig Pawson leungit baso Ishak Hayden . West Ham vs Norwich
Lepatna Tom Trybull dina Sebastian Haller kedah ditumpakan sareng pinalti anu ditukum West Ham.

Propil anu sanésna Putusan anu henteu dianggap kasalahan mangrupikeun banding Harry hukuman pikeun Tottenham ngalawan Newcastle sareng dugaan anu lepat Erik Lamela ngeunaan Rodri di Man City vs Kota. Spurs.

] VAR teu tiasa campur sareng masihan tujuan pikeun Aston Villa di Crystal Palace, salaku wasit Kevin Friend parantos kéngingkeun beuleum kana Jack Grealish sateuacan bal nyababkeun garis parantos sareng pertandingan parantos tiwas.

"Dina opat babak pertandingan, aya conto-conto campur tangan anu saé," saur Riley ka Sky Sports. "Genep insiden anu masihan dealer nyaréh wasit sareng nampi kaputusan anu langkung saé.

"Isuk ieu urang nyebutkeun opat kasus dimana reseller henteu nyandak kaputusan. éta bakal janten pamahaman anu langkung saé tina peran anu dimaénkeun ku VAR di buruan.

"Éta [kaputusan] perkawis pertimbangan VAR, prosés anu urang angkat, sareng urang ngobrolkeun éta kalayan klub, kalayan pamaén, sareng manajer pikeun mastikeun ieu bener-bener conto dimana VAR mungkin nambihan kauntungan, campur sareng ngabantosan wasit dina dinten éta. "

urang moal ngaganggu kursus pertandingan ", aya" kasalahan écés sareng atra "dina unggal hal. Anjeunna negaskeun yén VAR tetep kurva belajar sareng wasit kedah gaduh pamahaman anu langkung saé dimana "bar tinggi" disetél di hareup.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/english-premier-league/story/3941053/prem-refs-chief-admits-to-four-big-errors-by-var