Colorado Rapids kéngingkeun 2-1 ngalawan LA Galaxy

KOMUNIKI KOTA, Colorado (AP) Cole Bassett sareng Nicolás Mezquida ngoleksi genep menit dina tungtung période kadua sareng Colorado Rapids geus dielehkeun Los Angeles Galaxy 2-1 Rebo peuting

Bassett masihan kalungguhan 1-0 ka Colorado (10-14-6) dina menit 79e dina lulugu di 12 yard di sisi katuhu daérah, dibantuan ku Jack Harga . Giancarlo Gonzalez nyitak Los Angeles (13-13-3) dina pangkat 82 kalayan timbel tujuh-yard ti tengah kotak, dibantuan ku Cristian Pavon. 85e

Rapids ngadominasi Galaxy 16 di 10, kalayan nembak 10 dina tujuan kanggo Los Angeles. kartu konéng. Los Angeles mencetak lima nembak sudut, komitmen 11 salah sareng nampi tilu kartu konéng.

Kadua tim bakal maén Minggu. Didatangan Rapids Los Angeles FC sareng nganjang Galaxy ka Houston.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/colorado-rapids-secure-2-1-win-over-la-galaxy-091119