"Renaud henteu kunanaon, anjeunna henteu acan nginum saprak sasih 10": Dadang masihan béja babaturanana

Renaud dilahirkeun deui ti abu na. Juli kamari, penyanyi ngumumkeun dina wawancara sareng Parisian yen anjeunna parantos mundur, diubaran tina sétan-sétan, sareng albeum énggal, dileupaskeun Nopémber salajengna. Taun ieu 2019, béntang ngasuh knocks atos - pupus lanceukna Thierry Séchanteras indungna, ogé kacilakaan anu nyeri. Percobaan ieu ayeuna di tukangeun anjeunna: panyanyi ayeuna parantos na, sareng sober pikeun ampir sataun. Réréncangan Dave, diwawancara ku tele Loisirs dinten Kemis ieu 12 september, ngajamin pisan kana kaayaan kaséhatan na.

"Henteu aya ogé henteu aya masalah anu dilakukeun. Renaud henteu kunanaon, anjeunna henteu acan nginum saprak 10 sasih, saur panyanyi, anu ngaluarkeun Jumaah ieu 13 Séptémber alip anyar, Émutan cinta, dikaluarkeun ku réréncangan na. Anjeunna masihan kuring teks anu geulis, Hiji awéwé anu dileungitkeun, kado anu indah anu ngalihkeun kuring."

Albeum anjeunna salajengna "sae pisan"

Dadang tiasa ngupingkeun albumna Renaud anu salajengna. Anjeunna pinuh pujian: "Anjeunna saé pisan. Lompat na pisan henteu diganggu, bahkan kuring nyangka yén anjeunna nyanyi langkung hadé tibatan dina albeum saméméhna anu dijual pisan!", Hakim ka juru Vanina.

Ieu sanés pertama waktos Dave parantos masihan warta Renaud dina pencét: Séptémber panungtungan. anjeunna parantos nyarioskeun opus énggal tina penyanyi, ngajamin yén anjeunna badékaget sadayana"Sareng anjeunna anu"hebat". Béntangna, sok hadir pikeun ngadukung sobatna.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/renaud-va-bien-il-ne-boit-plus-depuis-10-mois-dave-donne-des-nouvelles-de-son-am-1022042