Mercato - Resmi: Moukandjo tanda di Lens - FOOT 01

Poto Ikon Olahraga

Gratis saatos kontrakna di China, Benjamin Moukandjo parantos ngadaptarkeun RC Lens. Penyerang Cameroonian, kalebet FC Lorient, bakal nyobian ngalaksanakeun pangalamanana pikeun ngabantosan klub kalér pikeun ngangkat sirah, anjeunna dina posisi 12th League 2 saatos genep dinten.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01