: Vire vire Marcelino, dingaranan Celades - FOOT 01

Poto Ikon Olahraga

Dina usum tiris sareng pamingpinnya akhir-akhir ieu, Marcelino henteu kantos palatih di Valencia. Teknisi kasebut dipecat Rebo wengi sanaos hasil positif panganyarna, sareng kualifikasi énggal dina Liga Juara. Anjeunna diganti kalayan épék langsung ku Albert Celades, tilas saurang pamaén ti Barça sareng Bordeaux hususna, anu parantos pelatih harepan Spanyol ka ayeuna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01