PSG - PSG: Tanpa Mbappé, Deschamps masihan pelajaran ka Paris - FOOT 01

Poto Ikon Olahraga

Pamimpin Liga 1 saatos opat dinten, Paris Saint-Germain kumaha oge, ngagaduhan permulaan campuran ka usum.

Salian ti anu eleh di Rennes (2-1), Thomas Tuchel pasti sugema ku hasil anu dicandak. Tapi dina kontén, urang bayangkeun yén palatih Paris ngarep-arep langkung épisién dina duanana permukaan. Mémang, sektor nyerang anu, numutkeun Jérôme Rothen, condong ngandelkeun bakat individu pikeun nyerang éta, diintegrasikeun. Kusabab éta konsultan naroskeun ka PSG nyandak conto Bleus Didier Deschamps, ngayakinkeun dina patepungan kamari sanaos Kylian Mbappé anu luka.

« Kameunang tim Perancis mangrupikeun kameunangan koléktif. Urang tiasa ngadamel perbandingan sareng kaulinan PSG. Naha kuring nyemprot koléktif ieu? Hal ieu sabab kemenanganna sering dumasar kana prestasi individukomen tilas Parisian dina RMC. Éta sanés koléktif anu bakal caang! Urang sering nganggo eksploitasi Mbappé sareng éta anu kajantenan saprak awal usum. Sareng upami anjeun mangrupikeun supporter PSG, anjeun tingali waé! Abdi hoyong ningali hal sanés tina PSG sareng éta kunaon kuring kritis pisan. "Di payuneun Real Madrid dina saminggu, lampah pribadi meureun moal cekap.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01