Pulitikus Kamerun ngungkabkeun kumaha mason Perancis parantos tuangeun Dj Arafat - VIDEO



Politikus Kamerun nyungkabkeun kumaha Frenchmen tuang Dj Arafat

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=bgTasC9BL3k