Seuneu api ngabobarkeun beungeutna tapi salakina ngabuktikeun yén cinta na henteu eureun kalayan kaéndahan - HEALTH PLUS MAG

Carita ieu tiasa nyéép anjeun jauh. Turia Pitt, atlit Australia henteu nyangka yén nyawana bakal nyandak péngkolan anu béda dina marathon. Saatos seuneu, éta awéwé ngora dibakar dina 65% awakna. Saatos dirawat rumah sakit ampir ampir dalapan bulan, urang Australia tiasa nyokong bantosan anu teu stabil. Kasaksian anu nyaritakeun kakuatan cinta anu disayogikeun ku batur-batur urang surat poean . Kami Bejakeun deui ka anjeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE