Teh émosional énggal ieu bakal nyiapkeun anjeun pikeun pilem Netflix - BGR

Saolah-olah Ngahasilkeun fans Bad henteu bungah deui El Camino: pilem ngeunaan Breaking Bad sekuel ka pilem hit Jesse Pinkman tina séri hit AMC, pikeun kahiji kalina dina Netflix 11 oktober, streamer nembé ngaluncurkeun trailer anyar anu ningalikeun tampilan émosional sareng sengit dina busur anu parantos dipikabutuh karakter éta salila acara.

Anjeun tiasa pariksa kaluar panyer anu di luhur, nyaéta El Camino - tempoan ka Isai sakali anjeunna parantos ngabebaskeun dirina tina Walter White sareng sadaya nyeri anu aya hubungan anu disababkeun ka Jesse Ngarusak Episode 62

Teh di luhur dilereskeun ku Jesse, anu diwawancara ku agén DEA. Dina ngalakukeun kitu, kami, pamirsa, nampi gambar tina sajarah sajarah Jesse kaluar tina grup neo-Nazi.

Memang bener yén urang henteu tiasa langkung gumbira ngeunaan film salajengna. Salaku panginget, urang parantos ngalaman disebatkeun di dieu Aaron Paul, aktor anu maénkeun Jesse, nyarankeun yén fans nonton pamandangan ti episode tujuh dina usum katilu Ngaganggu Badag (judulna Hiji Menit ) bari nyiapkeun pilem. Dina wawancara Agustus 1965 sareng The New York Times ngeunaan El Camino Harun ogé parantos nyarios kieu:

"Ieu bab 'Breaking Bad' anu kuring teu sadar yén kuring mah hoyong. Sareng ayeuna parantos kuring ngagaduhan, kuring janten bagja anu aya di dinya. Sareng saatos kuring maca skrip pilem, éta réaksina: "Kuring teu tiasa nyarios pikeun 30 atanapi 60 detik. Ieu ngan kaleungitan dina pikiran kuring. Salaku jalma anu maénkeun éta bodo, kuring resep pisan yén Vince hoyong ngiringan abdi dina perjalanan ieu. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR