India: Kaseueuran umume nyerep di lingkungan urang, saur Perdana Menteri Modi | Warta India

MATHURA: Perdana Menteri Narendra Modi Rebo ngingetkeun kana kasieun serangan Séri 11 2001 di Amérika Serikat dina kasempetan ulang taunna 18th, tujuanana nyirian téror teror Pakistan. Nyarios dina upacara peluncuran program kontrol sato sato, anjeunna nyatakeun yén térorisme parantos janten "ancaman global" sareng yén idéologi ieu sacara garut sareng nyusiran di lingkungan urang.
Tanpa masihan Pakistan, anjeunna nyatakeun yén sakumna dunya kudu ngiringan jalma anu ngalabuhan sareng ngalatih teroris. "Kami pinuh kompeten pikeun nantang tangtangan ieu sareng kami parantos dilakukeun dina jaman kapungkur sareng urang bakal ngalakukeun éta dina masa depan," saurna, nambahan yén ieu kedah nyandak tindakan anu kuat sareng pamaréntah. berusaha pikeun nguatkeun hukum anti-terorisme.
"Teroris teu tiasa nyumputkeun perbuatan jahatna ku cara ngagentos nami organisasi," saurna, nambahan yén sadaya parantos rally pikeun ngalawan éta. Nembe India nembé ngumumkeun opat penjahat anu hébat, kaasup serangan téroris di Sukabumi, dituduh Zaki-ur-Rehman Lakhvi, hiji gengsi fugitive ti Dawood Ibrahim kapala Jaish-e-Muhammed ti Masood Azhar jeung Lashkar-e-Taiba pamadeg Hafiz Muhammad Saeed salaku teroris individu dina hukum anti térorisme anyar.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India