TIP: 22 CREATIVE PAINT TIP



TUTORIAL-BUNTUNG TANGGOLONGAN

Henteu kedah hadir sakola seni pikeun diajar téknik gambar dasar. Kabéh nu peryogi latihan saeutik sareng hasilna dijamin. Ngagambar gaduh seueur kauntungan kaséhatan méntal sareng dewasa ogé kedah narik tina waktos ka waktos pikeun bersantai. Nalika anjeun aub dina prosés gambar, panginten anjeun tiasa nyéépkeun jam-waktos sareng hilap sadayana di sakuriling anjeun.
Kami ngabagikeun tutorial pikaresepeun anu bakal ngajar anjeun ngagambar hal anu endah nganggo panci tinta. Anjeun teu kedah nyobian ngagambar karya. Anjeun tiasa nyéépkeun waktos nyerat sareng gambar sketsa. Candak panci tinta sareng nonton Tutorial gampil ngeunaan cara ngagambar kembang sapertos anu éndah salaku orkid, peonies, tulip, mawar sareng seueur deui.
Metode lukisan karesep kuring nyaéta seni cairan sabab anjeun tiasa nyiptakeun gambar anu éndah sacara gampang. Gagasan utama seni cairan nyaéta tuang cat dina kanvas pikeun nyieun karya anu unik abstrak. Anjeun teu kedah mésér sikat. Turutan léngkah ieu: Candak cangkir plastik sareng tuang ku cat Anjeun. Teras anjeun kedah tuang sakedik unggal warna dina lapisan acak. Lulus lukisan kalayan cara ngagerakkeun kanvas supados ngalir sacara alami. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo pengering rambut pikeun nyebarkeun cet.
Anjeun bakal kaget naon anu anjeun tiasa nyiptakeun alat ieu basajan. Biasana, péso ieu dipaké pikeun nyampur cat dina palét anjeun. Tapi anjeun tiasa nyiptakeun épék anu saé teu tiasa dianggo nganggo sikat. Péso Ieu murah sahingga gampang dibersih. Lalajo video urang sareng ngajelaskeun, léngkah-léngkah, tutorial ngeunaan cara ngagambar awi dina sababaraha detik.

timestamps:
00: 09 DIY Lampu Pelangi
00: 27 Ink Pen Drawing Tutorials
04: 21 Seni Cairan
06: 53 péso lukisan

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=oEyvxMCUUXc