Toronto FC sareng New York City FC maén 1-1

New York (AP) - Alejandro Pozuelo ngoleksi dina menit 40e na Toronto FC sarua New York City FC 1-1 Rebo peuting.

] Alexandru Mitrita ngamimitian nyetak pikeun New York City FC (15-5-9) dina menit kagenep dina shot di 20 rushing kotak. Pozuelo mengikat pertandingan pikeun Toronto FC (11-10-9) dina pinalti ditembak dina menit 40e.

New York City FC ngolor opat kali pojok, komitmen 11 salah sareng opat kartu konéng. Toronto FC nyitak dua kali, damel 11 ngintip sareng nampi dua kartu konéng.

Kadua tim bakal maén Minggu. New York City FC ngadatangan Philadelphia sareng Toronto FC host Columbus.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/toronto-fc-and-new-york-city-fc-play-to-1-1-draw-091119