Urang ngarobih deui dunya 11 Séptémber 2019 - VIDEO



Milarian Hiji deui ngarobih dunya sareng Thomas Sotto tina 11 Séptémber 2019 dina RTL.fr.

https://www.rtl.fr/emission/on-refait-le-monde/on-refait-le-monde-du-11-septembre-2019-7798318522

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=JHqFUGWR34I