Yokai Watch 4: Level-5 Ngumumkeun Kedatangan dina PS4

Pamasangan panganyarna tina lisénsi Yôkai Watch bakal dileupaskeun pas dina konsol bumi Sony.

Saatos kaleungitan status Nintendo ekslusif ka lisénsi Inazuma Eleven ku ngumumkeun versi PS4 tina versi Ares anu masih dina kamekaran saatos panundaan peluncuranana taun ka tukang, penerbit Jepang Level-5 ogé bakal ngijinkeun waralaba Yôkai Watch pikeun nargétkeun pamiarsa énggal kalayan versi PS4 tina épisode terakhir anu dikaluarkeun dina Nintendo Switch Juni dina sasih Jepang. Pelabuhan Yôkai Watch 4 dina konsol bumi Sony henteu gaduh tanggal pelepasan (sadunya atanapi henteu), sapertos anu henteu parantos nyarios nanaon ngeunaan spésifikasi versi ieu. Inpormasi anu munggaran bakal diungkabkeun ku Akihiro Hino (Présidén sareng CEO) dina Level Visi-5 salajengna.

Yokai Watch 4 dina PS4: trailer Tokyo Game Show 2019

Pikeun catetan, di Yôkai Watch 4kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngasilkeun tilu pahlawan sareng masing-masing youkai. Sahingga urang milari protagonis ti buruan saacanna, nyaéta Nathan diiring ku karismatik Jibanyan, tapi ogé karakter utama pilem animasi ti waralaba, kalebet Natsume diiringi Junior sareng Shin sareng Nekomata na.

"Perjalanan hébat anu ngalangkungan waktos sareng ruang dunya dimana Natsume, Nathan sareng Shin cicing."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/yokai-watch-4-level-5-annonce-une-arrivee-sur-ps4-327164