Zara Tindall kagét: Putri Anne "henteu milih kasuksésan putrana dina BBC Olahraga kapribadian"

Putri Royal nampik milih anjeunna milih putrana dina wawancara anu dipasang dina YouTube di 2010. Penghargaan ieu dipasihan ka atlit Inggris anu, anu dihukum ku sora umum, parantos ngahontal maksim taun ieu. Zara - dipikanyaho dina waktos sapertos Zara Phillips - kantos menangkeun World All di sabudeureun taun ieu.

Anne ogé ngomong yén anjeunna henteu ningali acara panghargaan dina televisi.

Saur anjeunna, "Kuring ngawaskeun kiamat. Éta rada panjang pikeun kuring. "

Ngawawancara teras naros, "Naha anjeun milih? Ka saha anjeunna ngawaler: "Pastina henteu. "

Ngawawancara teras naroskeun ka Zara dina wawancara babarengan sareng lanceukna. Naha Peter percaya pernyataan éta atanapi henteu?

MACA DEUI: Ngamuk Royal: Naon anu nyiptakeun Putri Anne "meuntas pisan" wangsit

(Gambar: Getty)

putri anne

Putri Anne saur anjeunna henteu ngajawab kanggo Zara (Gambar: YouTube (homeleigh100))

Saur anjeunna: "saur indung anjeun nyarios yén ngan ukur ngawaskeun kameunangan anjeun dina kapribadian olahraga sareng anjeun nampik milih.

"Naha anjeun pikir yén anjeunna ngalakukeun? "

Walon Zara, "Henteu. Ku teu sangka anjeunna ngalakukeun éta.

"Sareng anjeunna henteu bakal ngawaskeun sadayana acara sabab anjeunna henteu bakal kantos lami nganjang."

zara phillips peter phillips

Wawancara sareng Peter sareng Zara Phillips (Gambar: YouTube (homeleigh100))

Saur Peter, bapa tiru sareng salaki kadua, Timotius Laurence, sigana milih pikeun Zara.

Saur anjeunna, "Kuring nyangka Tim bakal ngalakukeun éta. Anjeunna kedah milih. Nya, kuring ngarepkeun anjeunna. "

Zara unggeuk sareng saur, "Tim bisa, Tim sigana ngawartoskeun anjeunna naon anu lumangsung. "

Anne nikah ka Wakil Laksamana 1992 saatos cerai Zara sareng ramana Peter. Tandaan Phillips.

Ulah sono
Wahyu Putri Anne: Anne teu pernah nyarios "teu serius" - "Kami jadian" [CARA]
Alesan nyata naha Putri Anne mikanyaah kuda [Wangsit]
Beda antara Pangeran Charles sareng Anne "ngajantenkeun Charles katingalina saé" [Ahli]

kapribadian eces tina bbc gary lineker

Gary Lineker ningalikeun pangajén na (Gambar: YouTube [homeleigh100) / BBC)

putri anne kaluhuran timothy

Putri Anne sareng salakina kadua na, Timothy Laurence (Gambar: Getty)

Wahyu anu ngajawab mangrupikeun ngagambarkeun yén Zara ngiringan tapak suku indungna di 2006.

Putri Anne nyalira meunang 1971 Championship Éropa Sadaya-sawaréh sareng nampi Olahraga Keperibadian BBC Olahraga Pribadi dina taun anu sami.

Dina wawancara anu terang, saurna éta "utamiana kuda" anu kedah nampi kiridit.

Anjeunna nambihkeun yén éta mangrupikeun pangalaman "anéh" sabab anjeunna henteu kantos ningal hargana sateuacan nyarios, "éta mah misteri".

{% = o.title%}

Anne sareng Zara bakal langkung maju sabalikna meunang kapribadian olahraga - milu Olimpiade.

Anne parantos dipilih kanggo ngawakilan Great Britain di Olimpiade 1976. Zara saingan di Olimpiade London di 2012 sareng nampi medali pérak.

Numutkeun Peter, boh indungna. adina pasti moal sumping kana hal anu sami tanpa rasa "kamerdekaan" anu kuat.

Anjeunna nyatakeun yén duanana "nekad, ditangtukeun sareng fokus".

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express