Zara Tindall amukan: Kumaha Royal ditinggalkeun "teu pikaresepeun" dina kawinan Meghan sareng Harry

Incu awewe tina Ratu urang attribue cette situation au fait qu'elle était enceinte de sa fille Lena Tindall à l'époque.

Harry

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express