Ngalawan ngalawan kanker payudara: Amazons nyebrang Alsace ku sapédah - VIDEO



Bulan Oktober teu acan di dieu yén awéwé ngeprak perang pikeun ngalawan kanker payudara. Haut-Rhinoises tina asosiasi "En avant les amazones", lahir di Mulhouse sataun katukang, bakal meuntas bagian Alsace ku sapédah, ti Haguenau ka Mulhouse. Aranjeunna aya di perlakuan atanapi parantos na badé ngamajukeun cara sorangan kana latihan tina kagiatan fisik salami sareng anggeus panyakitna.

Langgan saluran YouTube urang:

https://www.youtube.com/user/F3Alsace

Pilari kami di situs wéb urang:

http://france3-regions.francetvinfo.fr/grand-est/

Pilarian kami di Facebook:

►www.facebook.com / F3Alsace /
► www.facebook.com/France3Lorraine
►www.facebook.com / france3champagneardenne

Pilari kami di Twitter:
https://twitter.com/F3Alsace
https://twitter.com/F3Lorraine
https://twitter.com/France3CA

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=8Vau5t5t3EI