Aplikasi anu cemerlang ieu ngaleungitkeun langganan anjeun saenggeus ahir uji coba - BGR

Éta beuki loba dunya dumasar langganan. Taya anu ngagaleuh langkung seueur musik; aranjeunna mayar langganan bulanan pikeun jasa streaming. Di antara Netflix, bungkusan kabel, media berita - bahkan tawaran énggal sapertos Apple Arcade anu bakal datang, jasa dolar $ 5 $ / bulan kalebet bulan bébas kahiji - éta tugas anu pikasieuneun. Untungna, lamaran éta DoNotPay parantos nyayogikeun fitur anyar anu disebut Free Trial Surfing anu nyatakeun ngagampangkeun beban lalanggan. Langkung khusus, sakitar masa sidang gratis langganan anu urang sering hilap sareng mimitian mayar teu ngahaja saatos akhir uji coba.

Aplikasi diluncurkeun minggu ieu di Inggris sareng parantos ngahijikeun sababaraha pangguna 10 000 berkat kasadiaan ayeuna. di Amérika Serikat. Kieu carana kumaha jalanna: Aplikasi nyadiakeun anjeun kalayan nomer kartu kiridit maya sareng nami palsu sahingga anjeun tiasa nyobian aplikasi, sareng "Free Trial Surfing" ngamungkinkeun anjeun pikeun ngagantungkeun langganan anjeun sateuacan tagihan dimimitian.

didamel ku pamekar aplikasi Britania, Josh Browder, sareng tiasa dianggo sareng bank anu henteu namina. Fitur anu pikaresepeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mimitina nyumput alamat email pamaké, upami anjeun badé ngalanggan langganan anu saluyu sareng kapercayaan nyata anjeun.

Dina waktos ieu, kalolobaan jalma nganggo jasa pikeun ngalanggan bulan bébas Netflix sareng jasa porno. Hayu urang ngarepkeun ieu moal janten hasil anu cukup pikeun jasa langganan pikeun ngamimitian ngiringan deui konsép période sidang bébas, kalebet saeutik rahasia: perusahaan ngarepkeun saloba jalma anu mungkin tong hilap pendaptaran otomatis. saatos waktos haratis. Inersia mangrupikeun modél bisnis anu lumayan.

Hiji kecap anu pikaresepeun pisan - dina pulas ironis, Browder bakal mikirkeun langganan pikeun nganggo jasa ieu. Ladenan anu, mugia, bakal ngabatalkeun anjeun sakali anjeun parantos poho kana jaman sidang.

Gambar Sumber: Apple

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR