Galaxy Note 9 nangkep seuneu di mall mall - VIDEO



Dina jaringan sosial, pidéo parantos janten viral sareng nunjukkeun waktos anu tepat nalika telepon Samsung Galaxy Note 9 mimiti ngahambat, anu ngaganggu ka pelanggan yén toko Movistar di pusat balanja Jockey Plaza. , salian pikeun perhatian pamaké Internet.

Warta tina Peru sareng warta, politik.

Turutan béja kami, wawancara sareng berita dina sadaya platform digital kami:
Instagram → https://www.instagram.com/exitosape/
Pusat → https://twitter.com/exitosape
Facebook → https://www.facebook.com/Exitosanoticias
Wéb → http://exitosanoticias.pe/
Whatsapp: 977 307 629

lamun inscrire👇
http://bit.ly/ExitosaNoticias_YouTube
Ulah hilap ngaktifkeun béwara 🔔!

Higinio Capuñay
# SuksesNews # Viral # GalaxyNote9 # CentroComercialDeLima

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=E5_5c0wL68o