Meghan Markle nguciwakeun peminat nalika Istana ngumumkeun rencana - & # 039; leres-leres henteu & # 039;

Blog telat Meghan, ' The Tig ', didamel heula saatos duchess parantos titipan a mérek dagang . ] dina nami blog pribadi na. Ieu nyababkeun seueur nyimpulkeun yén Tig bakal dibangkitkeun deui kana waktosna, berpotensi kalebet input dahareun sareng inuman tina sudut pandang raja.

Tapi, harepan gancang gancang karoboh, sakumaha sumber karaton nyarios ka Jalma yén Meghan teu gaduh rencana. uih deui ka blog na anu pernah dipikacinta.

Sumberna nyarios aya "leres-leres teu aya rencana pikeun ngasuhkeun deui The Tig.

"Jenama anu tahan nyaéta nyegah tanda palsu, pikeun nyegah batur ngaku yén duchess atanapi aya hubunganana sareng anjeunna. "

Kipas gancang nyatakeun harepan nalika diréktur komérsial Meghan, Andrew Meyer, nembé ngajukeun dokumén di AS nanyakeun ka Meghan tetep hak kana situs gaya hirupna.

Meghan moal ngolo-ngolo blog gaya hirup na (Gambar: Getty)

Blog Meghan pinuh tips ngeunaan dahareun jeung inuman

Blog Meghan dieusi ku tips ood sareng inuman (Gambar: Instagram)

Merek ogé geus diduga. Situs wéb anu katelah 'Tigtots' ogé mérek dagang kadaptar.

Ngadangu ieu, seueur anu yakin yén Meghan badé ngiringan halaman wéb turunan. dumasar kana maternity.

Tilas béntang Suits dimimitian The Tig di 2014 salaku tempat pikeun ngabagi pangalaman dirina dina gastronomy sareng refleksi pribadi.

Dina 2017, Meghan ngumumkeun yén anjeunna nutup blogna . sakumaha hubungan anjeunna sareng Pangeran Harry mimiti ngembangkeun sarta maénkeun peran anu langkung umum.

Ngan Alesan kunaon Meghan kalebet poto "sedih" ti Diana

Meghan mangrupikeun gourmand anu kasohor sateuacan anjeunna karajaan

Meghan mangrupikeun inuman gourmet sateuacan dinten karajaan na (Gambar: Getty)

Dina waktos éta, anjeunna nyandak blog pikeun nganyatakeun kasedihan di tungtung blog.

Anjeunna nyerat, "Saatosna ampir tilu taun saé petualangan sareng anjeun, éta waktuna pikeun wilujeung ka The Tig.

"Anu dimimitian salaku proyék gairah (mesin sakedik kuring anu tiasa) parantos mekar janten komunitas anu endah pisan ; inspirasi dukungan, senang sareng frivolity.

"Anjeun parantos ngajantenkeun dinten-hari langkung terang sareng ngeusi kabungahan pangalaman ieu.

Entong nyarioskeun

Réréncangan Meghan Markle ngabagi pesen ulang taun anu saé pikeun Harry
Wahyu anu gumbira pikeun Meghan Markle sareng Pangeran Harry: wahyu tina garis privasi pribadi
Naha Meghan Markle sareng Pangeran Harry henteu percanten ka saha waé ti indungna Meghan

Meghan masih mikaresep gaya hirup pangan

Meghan masih mikaresep gaya hirup séhat na (Gambar: Getty)

Pangantenan éta ngadatangan bar alkohol anu misuwur di Irlandia

Pasangan vi éta didatangan ku inuman alkohol anu kawéntar di Irlandia (Gambar: Getty)

"Terus milarian waktos éta Tig penemuan, tetep seuri sareng nyandak resiko, sareng teras janten parobahan anu anjeun hoyong tingali di dunya." [19659004] "Luhureun, tong hilap nilai anjeun, sakumaha anu parantos kuring parantos nyarioskeun ka anjeun: anjeun, sobat dear, anjeun parantos cekap.

"Hatur nuhun pikeun sadayana. "

Anjeunna ditandatanganan pesen ngiringan sareng "xx" ka pengikut na.

Meghan asalna tina judul kulawarga anu 'biasa'

Meghan asalna tina kulawarga "umum" (Gambar: Koran Express)

Hiji tulisan dina blog ieu ngarujuk kana rasa anyar Meghan pikeun munculna hal-hal Inggris.

Her Cengkraman anu sampurna tina Pimm's parantos mendakan tempat anu pilihan di jantung Britania, sareng misalna dina méja kebon seueur imah Inggris salami bulan usum panas.

Anjeunna nyerat: Pilihan kuring nyaéta masihan kacapi ka sagelas rosé atanapi blanco sauvignon garing, sakapeung dinten meryogos. Cue The TIG Cup.

"Loving sadayana anu Inggris, kuring hoyong ngarobih tandatangan na, Piala Pimm."

Jelaskeun resep ti mimiti, bari nambahan komédi, saurna. "Nganggo petunjuk usumna, kalayan bahan seger, dinamis ti pasar patani, minuman ieu bakal disisih sareng ngajaga anjeun tiis salami usum panas wengi.

"Éta saréat pikeun jaminan pikeun balaréa, sareng unggeuk kana rasa anu anyar usum. Ka anjeun! "

Meghan parantos netep sakedap dina kahirupan karajaan

Meghan parantos netep sakedap dina kahirupan karajaan (Gambar: Getty)

{% = o.title%}

"Dina shaker, tambahkeun sababaraha ounces gin sareng petunjuk tina céri liqueur céri maraschino - ulah sieun. atas nama dimungkinkeun - sacara pribadi, abdi ngéwa inuman sirop amis, tapi éta ngan ukur rasa amis anu teu éntuk catetan basa anu di inum.

"Tambihan, céri maraschino ngajadikeun kuring mikir nginum. Kuil Shirley sapertos murangkalih awéwé. Urang dewasa. "

Meghan neraskeun: "Tuang dua dosis obat kuat sareng tilu kali cai baking soda.

"Kuring henteu katarik kana rasa obat-obatan, janten kuring sering ngagedekeun. soda, tapi raoskeun pikeun ngabalikeun ukuran ieu dua, atanapi amihan rasa.

"Nyaring campuran gin sareng inuman anu aya dina dua gelas sareng pisahkeunana ogé.

"Rengse unggal inuman nganggo pulas jeruk bali di luhur. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express