Musik / Aya Nakamura ngahontal miliar tanda

Bieu pisan taun 2 karir, yén awéwé ngora 24 taun (Aya Nakamura) parantos ngahontal tingkat popularitas anu sababaraha bakal nyéépkeun dekade pikeun dibéréskeun. Kalayan gaya khususna, anjeunna parantos kéngingkeun.

Baca ogé: Zota sareng Emma Lohoues: Dua bentang bikang Ivoria 'millionaires' di Instagram in 2019

Bujang pang anyarna "Pookie" parantos disertifikasi Inten Disc, sareng salaku hal anu saé sanés dugi waé, Nakamura ogé parantos ngahontal miliar pintonan di YouTube. Naon anu nyababkeun gancang Fanco-Malian nyaéta seniman nyarios Perancis 3ème ngahontal tingkat ieu saatos Celine Dion sareng Indila.

Dylaurette Youkou

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/music-aya-nakamura-atteint-la-barre-du-milliard