Naha ieu lampu LED cerdas langkung saé tibatan Philips Hue? Kusabab aranjeunna ngarugikeun 9 $ tibatan 50 $ - BGR

Kami ngagaduhan warta saé sareng warta anu saé pikeun anjeun dina Senén lamun datang kana hal anyar MagicLight A19 60W kalayan bohlam WiFi pinter pinter . Warta anu saé téh nyaéta aranjeunna terang sapertos lampu Philips Hue dina 50 $. Aranjeunna ngadukung langkung ti jutaan warna 16, sapertos Philips Hue, sareng dijual dina harga 26,19 $ per paket 3. Éta ngan ukur $ 8,73 per bohlam! Warta anu goréng nyaéta dina waktos nyerat, ngan ukur aya dua belasan sésa di saham, janten aya kasempetan anu saé bakal diical. Naon anu anjeun nyangka!?

Ieu mangrupikeun kaca halaman:

  • Cocog sareng Alexa pikeun ngadukung variasi kacaangan, nuansa warna bodas sareng warna via kontrol sora; Digawekeun ku Asisten Komando Sora Google, IFTTT sareng Siri Trabasan;
  • Gampang pikeun ngonpigurasi, diwangun-di Wi-Fi, henteu kedah diwajibkeun; Sesuaikeun lampu anjeun sareng sajumlah 16 jutaan warna sareng tiap warna tiasa disaluyukeun. Aya rentang cahaya bodas kalayan suhu warna anu béda ti 2700k ka 6500k, kalebet bodas haneut, bodas murni sareng bodas sérén, sareng sanésna.
  • Jutaan warna 16 sareng bodas haneut nepi ka tiis. Lifespan tina LED - 22,8 taun (dumasar kana jam 3 / dinten). Bumbung ieu mangrupikeun FCC, CE, RoHS, 7 watt anu disertakeun (sarua jeung bohlam Xandnal W tradisional tradisional). AC60-100V Tegangan 240 / 50 Hz.
  • Kontrol bohlam pinter anjeun dimana waé kalayan smartphone anjeun nganggo aplikasi pinter "Magic Home Pro" (ios, Android). Sacara lalaunan ganti kacaangan bohlam lampu anjeun dimana waé anjeun kalayan aplikasi
  • Rupa-rupa Modeu Adegan: Laras, Palet Warna, Kontrol Grup, Program Timer, Singketan Musik, Pamandangan Adegan, Peuting, Modél Dinamik, Mode Pérésisasi, Kontrol Widget; Aplikasi: Cocog pikeun showcase, perumahan, kantor, hotel, toko, showroom, landscaping, jsb.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun nawaran pang anyarna sareng suksés dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR