Kunaon Rob Thomas henteu sieun terang upami musik barunya bakal disiarkeun dina radio - jalma

Dina albeum solo énggal na, "Chip Tooth Smile", Rob Thomas hoyong ngalakukeun hiji hal: pikeun mastikeun yén henteu aya kasus identitas anu salah dina cakram.

Ieu henteu hartosna yén aya kabingungan. yén tilu alusna sateuacana albeum pamimpin Matchbox Dua puluh mangrupikeun hasil karya Thomas. Nanging hususna ku usaha sateuacana, sékrési 2015 "The Great Unknown," Thomas nyangka yén saeutik dirina nyalira bakal leungit dina produk ahir, bari anjeunna damel sareng sababaraha panulis. tina pencét pikeun nyiptakeun sababaraha lagu ("Absence" One Shot "sareng" I think we would see good together ") anu pakait sareng sora pop anu berkilauan anu berkuasa dina waktos di radio radio pop 40 pangsaéna.

Sora Thomas pastina hadir dina "The Great Un kanyahoan", tapi lagu-lagu anu kasohor tadi sahenteuna pisan ku pagawéan panulis-Na.

"Anu kuring sadar dina ahir 'The Great Unknown' - sareng henteu janten masalah pikeun jalma anu kuring damel sareng aranjeunna jelas sabab éta sadayana jalma anu bakat - tapi hal-hal dimana kuring milarian kana album ieu (sareng) anu ku kuring hoyong pikeun album anu sanésna nyaéta sadayana anu kuring calik sareng karangan ku kuring sorangan, lagu-lagu sapertos "Langit Pitulung Me" atanapi lagu-lagu sapertos "The Agung henteu dikenal "atanapi" P éta sudut pandang abdi, "saur Thomas dina wawancara telepon anu nembé. "Kuring sadar yén naon anu kuring sakuduna pikeun ngalakukeun nalika nyerat musik ieu sakuduna janten pandangan kuring sareng henteu sakuduna janten ideu anu sanés ku batur of view. "

Masih seueur anu kedah dilakukeun pikeun ngajelaskeun jenis album Thomas anu diciptakeun waktos ayeuna. "Chip Tooth Seuri" henteu sapertos usaha pikeun ngadaptar dina radio 40 luhur. Sabalikna, Thomas, yuswa 47, langkung seueur wangsul dina modeu paraga panulis lagu sareng parantos nyiptakeun lagu otentik sareng sering pisan pribadi, sabab anjeunna naroskeun masalah sapertos katampi dewasa, sepuh sareng kumaha hirup hirup anu henteu deui disebut. Ngora, tapi henteu acan.

Kana nuliskeun proyék "Chip Tooth Smile", Thomas sareng produsén na, Butch Walker, mutuskeun henteu hariwang ngeunaan tren pop ayeuna sareng ngadamel musik ngahasilkeun sacara organik.

saur urang henteu sieun upami henteu dina radio. Kami henteu sieun upami henteu mendakan pamiarsa ieu, "jelas Thomas. "Tapi kumaha hébat bakal mendakan hal-hal dina radio, tapi kusabab éta henteu sapertos sapertos anu sanés?"

Sanggup pikeun meungpeuk radio janten pertimbangan mangrupikeun sikep gagah pikeun seniman mana waé, khususna seniman sapertos Thomas, anu sora sareng lagu parantos rutin dina radio ampir 25 taun.

Anjeunna ngadamel debut sareng Matchbox Dua puluh, anu ngabeledug dina pamandangan batu sareng album 1996 kahijina, "Anjeun atanapi batur sapertos anjeun. Ngandung tabung "3 AM", "Push", "Real World" sareng "Back 2 Good", album munggaran parantos akumulasi langkung ti 12 juta éksemplar anu dijual di Amérika Serikat waé. Albeum kadua, "Mad Season", dituturkeun dina 2000 sareng ngaleupaskeun 4 juta éksemplar dijual berkat lagu-lagu hitung "Bent" sareng "Upami Anjeun atos dileungitkeun".

Dina waktos éta, Thomas parantos dampak pangaruh di luar Matchbox Dua puluh ku seratan seratan sareng nyanyian Grammy Award "Smooth" dina album 1999 hit Santana "Santana Supratural".

Matchbox Dua puluh tetep aya dina sorotan sareng Thomas nalika anggota grup ngareureuhkeun grup pikeun ngiringan proyék solo.

Thomas gaduh dampak langsung salaku seniman solo. Albeum 2005 na "Something to Be ..." ngagaduhan sora anu langkung gumbira sareng janten platina-sertifikasi anu ditebak tukangeun jujutan "Lonely No More," "This Is How a Heart Breaks," "Ever The Same," sareng "Streetcorner Symphony." "

Albeum solo kadua Thomas, "Cradlesong", diteruskeun dina 2009, sateuacan Matchbox Dua puluh dipasang deui pikeun ngabentuk album "Kalér". Saatos nganjang album ieu, Thomas diarahkeun "The Great Unknown".

"Chip Tooth Seuri" ngahindarkeun lunyu sareng pop anu sarat tina "The Great Unknown", langkung milih milih balada sareng bahan melodi sareng pikaresepeun dina satengah tempo. Musik éta cocog dina lirik lagu anu édisi sapertos "Hiji Kurang Kaayaan" (anu sohor tiasa ngarangkep sepuh), "Teu tiasa ngabantosan kuring ayeuna" (pikeun nyanghareupan tantangan anu anjeun hadapi) sareng "The Man pikeun nahan cai "(ngeunaan tanggung jawab gaduh putra anu tos dewasa).

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com