Pangeran Harry masihan update langka dina orok Archie ka sakelompok murid gumbira

Le pangeran ka mojang yén orokna éta "leres saé" nalika anjeunna naros ka anjeunna kumaha sadayana ogé. kalayan Archie ”dina acara rugbi di SMA Lealands di Luton dinten Kemis kamari. Gambar Archie Mountbatten-Windsor sakitu langka kamajuan kamajuan parantos dibagi dina Instagram ku akun kipas _duchess_of_sussex. Bapana salah sahiji murangkalih, bos ti Union Football Rugbi, promosikeun program pikeun sakumna sakola tina Union Football Rugby (RFU).

Sussex Adipati panggih sareng murid pikeun ngamajukeun program All School Rugby Football Union (Gambar: Getty)

Pangeran Harry, Adipati Sussex, dicium ku Zara Jess Gudza

Pangéran Harry, Adipati Sussex Zara Jess Gudza (Gambar: Getty)

Proyék ieu diluncurkeun kanggo ningkatkeun jumlah sakola sekundér anu maén rugbi.

Harry ngadatangan SMA Lealands di Luton, anu janten sakola 750e kanggo ngiringan program éta.

Anjeunna ningali ngeunaan 60 murid ti lima sakola lokal miluan pertandingan rugbi sareng sesi kaahlian sateuacan ngobrol sareng sababaraha urang sareng guruna. Harry ngajentulkeun sadayana rinci ngeunaan karajaan resmi kahiji kalayan orokna.

Adipati Sussex nyumponan sareng para mahasiswa pikeun ngamajukeun kurikulum sadaya sakola Union Rugbi Football

Adipati Sussex nyumponan sareng murid pikeun ngamajukeun program pikeun sakumna sakola di Rugbi Football Union (Gambar: Getty)

Meghan Markle, Pangeran Harry sareng Archie Harrison saeutik bakal numpak pesawat ka Afrika minggu payun. ngabagi wartos dina Instagram ku nyerat: "Bakal aya [Sussexes] anu kunjungan kulawarga resmi munggaran!"

Dina jalur ieu, teu jelas sabaraha kunjungan resmi Archie anu bakal hadir, tapi Meghan sareng Harry bakal tetep babarengan. pikeun bagian mimiti perjalanan sateuacan pamisah ngalakukeun hal sorangan.

Sanaon ieu sanés penerbangan munggaran Archie anu saeutik, perjalanan éta bakal ampir genep kali langkung lami tibatan perjalanan sateuacana.

Ngan Hiji putri nembongkeun anjeunna kontraksi nalika kawinan karajaan

Meghan sareng Harry nyekel incu lalaki anu

Meghan sareng Harry nyekel incu lalaki anu (Gambar: Getty)

Laureate Suzanne Brown, panulis sareng spiker TED, ngingetkeun yén pasangan éta henteu kedah "nganggap sagalana bakal dikaluarkeun" sareng teu kedah nyangka anjeunna "lebet balapan" nalika badarat di TED. Cape Town.

Saatos badarat di kota palabuan dina Séptémber 23 Adipati sareng Duchess Sussex bakal dihadapi sareng rancana perjalanan sapuluh dinten pikeun wisata karajaan anu munggaran di luar negeri saprak aranjeunna janten sepuh.

Cik Brown bébéja Express.co.uk : "Dina 12- penerbangan sajam mangrupikeun penerbangan panjang anu sigana sahenteuna sababaraha waktos sare sareng tuangeun.

"Sababaraha orok bakal langkung saé sareng anu sanésna bakal sesah ampir sadaya".

Ulah sono
Indung orok Archie tungtungna wangsit - "Kalem pisan" [Panganyarna]
Meghan Ma Rkle sareng Pangeran Harry: wahyu ngeunaan privasi [Update]
Orok Archie dina gambar: sadaya poto karajaan Archie Harrison [Panganyarna]

Ibu Brown nyarankeun Meghan pikeun nyusahkeun sakedik Archie salami saencan sareng badarat pikeun nyegah orok tina nalangsara ceuli, anu anjeunna bakal langkung gampang rentan dina umur anom ayeuna.

Saur saurna, "Perkara kuring pikeun nyababkeun budak lalaki abdi atanapi ngagaduhan botol dina leungeun.

"Gerakan nyedot sigana ngabantosan ceuli pikeun nyaluyukeun kana tekanan anu béda.

"Sareng ieu tiasa janten sumber kanyamanan kanggo nyanghareupan lingkungan anu énggal atanapi bising. "[19659033] Meghan Markle sareng Pangeran Harry's Chronology" title = "Meghan Markle sareng Pangeran Harry's Chronology" data-w = "590" data-h = "751">

Kronologi Meghan Markle sareng Pangeran Harry (Gambar: kabisat)

Cik Brown, ibu anu damel sareng wisatawan internasional, nyarios yén Harry sareng Meghan bakal langkung saé nyiapkeun ogé

Sareng anjeunna nyarios yén kolot énggal kedah merencanakeun payuneun pikeun nyalira sorangan waktos pikeun ngarobih kana zona waktos énggal sareng pulih tina jet lag saatos pesawat parah.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express