Pamayang nguseup nyekel lauk "asing" anu siga film horor - BGR

Samudera Bumi mangrupikeun jumlah anu luar biasa tina mahluk anu pikaresepeun. Kadang-kadang, sababaraha spésiés nunjukkeun dimana anjeun sahenteuna nyangka. Ieu pisan anu kajantenan pamayang di basisir Norwegia salami perjalanan mancing anu masihan sato galak jarang katingali kana permukaan. halibut biru di jero cai di luar basisir. Sabalikna, Lundahl nyandak lauk beurit, sareng upami anjeun henteu ngartos langkung saé, anjeun panginten sanés hal anu ukuran sanés.

Lundahl nguseup di jero langkung ti suku 2500 dina waktos na sareng dina wawancara sareng [19659004] The Sun anjeunna ngécéskeun yén éta nyandak satengah jam kanggo nyandak lauk deui ka beungeut. Sakali anjeunna tungtungna naliti éta, anjeunna kagét. Kalayan dua panon anu ngaganjel masif sareng buntut anu sapertos belut anéh, henteu katingali sapertos naon waé anu anjeunna ningali nalika karirna ngora di sagara luhur.

"Éta leres pisan. Kuring henteu acan kantos ningali nanaon sapertos éta, "saur Lundahl Panon poé . "Éta katingali anéh, siga dinosaurus. Kuring henteu terang naon éta, tapi batur sapagawean kuring. "

Hanjakalna, lauk teu salamet kana tes. Makhluk jero laut anu tungtungna digiring pikeun jaring mancing atanapi, upami henteu, pancing jarang cicing pikeun nyariosna. Tekanan dina watek pituinna nyaéta nalika balik deui ka permukaan, awakna ngan saukur teu tahan tekanan.

Lauk-beurit anu henteu sapertos ieu leungiteun, kitu, sakumaha Lundahl nyarios ngagoreng lauk, nyebatna "ngeunah pisan", numutkeun Panon poé .

Sumber Gambar: Oscar Lundahl

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR