"Endah pisan", "ngagurilap", "Impian Fisika": Anthony Colette dithyrambic dina Iris Mittenaere dina bukuna

"Tekananna aya dina jangkungna". Nu patepang antara Aom Colette sareng Iris Mittenaere henteu gampang pikeun penari. Sakedik kanyahoan wanoh nalika anjeunna terang yén anjeunna bakal janten pasangan na Nari jeung Béntang, para pamuda parantos diwangun ku paparan média énggal na. Dina bukuna, Cepot sareng impian anjeun, Aom Colette uih deui ka waktos ieu. "Abdi resep resep, manéhna nulis. (...) Untungna urang gancang mendakan kompleksitas anu saé.

"Kalayan Iris, kuring saleresna tangtangan, recalls Aom Colette. Salaku anjeunna anu bajoang, anjeunna investasi sorangan lengkep sareng dipercaya kuring. Malahan ayeuna, sesah kuring narjamahkeun sadayana anu karaos ku Iris. " Sok deukeut pisan Miss Universe 2016anjeunna teu eureun rame ngeunaan anjeunna: "Sukarelawan", "perfectionist", "endah pisan", "fisika impian", "ngagurilap". Dina Tari sareng béntang. Aom Colette teu ngajauhan kénginganana. "Pikeun tiasa nawiskeun kado anjeunna salaku pasangan mimitina anu bakal tetep janten salah sahiji momen kuring anu paling indah, manéhna nulis. Kalayan ngagaduhan kayakinan dirina pikeun sadar, éta mangrupikeun kado anu dipasihkeun ku kuring sareng kuring tetep mulya. "

Dina bukuna, Aom Colette ogé masihan lantai ka iris Mittenaere. Sareng jelas, kenanganna sami. "Anjeunna kéngingkeun kuring sadaya waktos, sanaos dalil. emut pamimpin majalah anyar. Anjeunna hoyong nembongkeun sadayana poténsi kuring sareng nempatkeun kuring saloba mungkin! Tungtungna, kami nyiptakeun duo nyata. (...) Kami leres-hirup cicing di gelembung kami. " Kacida stres dina acara tarian. iris Mittenaere bisa ngandelkeun ayanaAom Colette. Sareng saprak éta, aranjeunna henteu acan silih angkat: "Ieu rapat sareng abdi tetep hubungan anu kuat sareng Anthony".

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/epatante-eblouissante-physique-de-reve-anthony-colette-dithyrambique-sur-iris-mi-1024525