Gabon: Libreville ngéléhkeun panangan beusi kalayan kelompok konstruksi Spanyol Eurofinsa - JeuneAfrique.com

Alun-alun dina Libreville, Gabon (gambar ilustrasi). © Jacques Torregano / JA

Sateuacan pengadilan arbitrase International Chamber of Commerce di Paris, Gabon meunang perang ngalawan perusahaan Spanyol Eurofinsa, Séptémber 13.

Gabon ahirna méréskeun kemenangan ti saimbang internasional ku perusahaan konstruksi Spanyol Eurofinsa sateuacan International Chamber of Commerce (ICC) di Paris. Eurofinsa parantos ngadamel keluhan sareng CCI sareng ngajak Gabon mayar 67 juta euro dina tunggakan, salaku bagian tina pangwangunan bagian jalan di jalan kaluar Libreville.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique