David Beckham dilarang nyetir pikeun 6 bulan (Inggris) - Warta ITV - 9 Mei 2019 - VIDEO



Nganggo ponsel anjeun sareng nyetir henteu pinter atanapi bahya (sabaraha urang tiwas waé di dunya kusabab jalma dina telepon anu henteu nengetan nyetirna)? Sareng di Inggris, éta haram. Janten, nalika David Beckham dipoto dina telepon sélulérna sareng henteu nengetan kalakuanana, anjeunna dilarang di pengadilan dinten genep bulan, nalika ditangkep di Bentley-Na, di tengah London.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=v9gprfTUddY