RAKYAT INFO: KOMUNING DJ ARAFAT BALANCE SAMUEL ETO'O

"Samuel Eto'o masihan ooh kuring," saur indungna tina béntang coupe anu dibantosan maot tina kacilakaan motor. Valentine Logbo, aka Tina Glamour, ngajadikeun jalan kaluar sanggeus pamakaman putrana DJ Arafat, pikeun nampik gosip yén tilas scorer tina Singa anu teu mampuh masihan anjeunna 42 juta FCFA pikeun pamakaman Yorebo. "Abdi hoyong ngucapkeun hatur nuhun ka sadaya jalma anu ngabantosan kuring ti tebih sareng tebih pikeun ngatur tempat pamakaman anak kuring. Teu aya hadiah, teu aya artos, henteu inten tiasa nyangking anak kuring. Terus, yén jalma lirén, putra Eto'o henteu masihan 42 juta FCFA. Naon anu ku anjeunna masihan ka kuring anu sampurna, teu aya artos. Ambu minyak wangi na tinggal di tangtuna pikeun 02 dinten. Janten, kuring ogé hoyong nyarios ka Eto'o, yén kusabab carita ieu, kuring kapaksa ninggalkeun bumi, nyumputkeun sorangan kusabab sadayana anu sumping ka bumi, nyarios yén anjeunna ngagaduhan artos ... kuring nguping hal, sapertos, panitia organisasi 150 juta. Éta kanggo aranjeunna, kuring henteu nampi nanaon, ”saur indung DJ Arafat. Mémang, balon emas quadruple parantos tepang sareng Tina Glamour, indung DJArafat pikeun mangtaun anjeunna. Rapat lumangsung di bumi Kenzo Cash Money anu diangkat janten ketua panitia pamakaman Yorobo. Saatos kunjungan ieu sareng pidéo anu nunjukkeun Tina Glamor rummaging liwat dompétna, rumor mimiti sumebar di média sosial dina Agustus 15, nyatakeun yén Samuel Eto'o bakal nyumbang 42 juta FCFA pikeun kulawarga. Présidén Rahayat Cina. Samuel Eto'o nyalira henteu kantos nolak, ngingetkeun gosip bérésan na. Éta rada Souleymane Kamagate ngalahirkeun lalaki Saga, presiden ti anom ngora, anu parantos damel kaluar. "Kuring ucapkeun sareng kuring ngulang deui upami urang hoyong mémori Dj Arafat istirahat dina katenangan, upami urang resep pisan éta urang kedah ngeureunkeun nyebarkeun inpormasi palsu (...) Samuel Eto'o henteu masihan pusingan tunggal , video anu anjeun tingali sareng indung Dj Arafat teu acan di Arafat, éta atos di Kenzo di kantor na. Anak Eto'o henteu masihan 42 Jutaan saha waé. Jurus nyumbang sorangan teu acan sumping. Hayu urang fokus. », Anjeunna parantos nyerat dina akun facebook na