Jalma: Jordyn Woods ngenalkeun sobat pangalusna anyar

Wanda Jalma, hal-hal sigana saé anu hadé pikeun Jordyns Wood. Kritik sareng hinaan anjeunna ngalaman nalika gaduh hubungan sareng Tristan Thompson, mantan Khloe Kardashian, jauh pisan nya ayeuna. Sareng Kylie Jenner ogé, saprak Jordyn ayeuna gaduh BFF énggal.

Jordyn Woods mana anu saé langkung saé putus ramah nya bareng sobat sobat na Kylie Jenner : Modeling kontrak, penampilanna dina selebritis klip sareng ayeuna babaturan anyar anu énggal!

Memang lamun Kylie Jenner gancang ngagentos Jordyn dina kahirupanna, anu terakhir parantos dilakukeun sami ku ngadeukeutan Megan Thee Stallion, rapper anyar 24 taun anu nyerang Amérika Serikat dina waktos ayeuna. Anjeunna sareng Jordyn parantos bobogohan unggal dinten langkung ti sasih, tapi nembé anjeunna parantos mutuskeun ngajantenkeun barang resmi.

Janten, dina akun Instagram na, Jordyn ngeposkeun poto BBF na nganggo caption na: "Megan Thee Stallion mangrupikeun babaturan énggal ku abdi". Sareng saprak éta, dua kabogoh ampir teu kedah silih tinggalkeun.

Gos éta ngahiji dina liburan sababaraha minggu ka tukang sareng nyandak kasempetan pikeun masangkeun sababaraha poto anu teu gagal pikeun pikaresepeun fansna.

Persahabatan Choco! Halaman Kylie Jenner sigana pasti ditutup dina kahirupan Jordyn, Wanda People.

SM

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.jewanda-magazine.com/2019/09/people-jordyn-woods-presente-sa-nouvelle-meilleure-amie/