Poto. Læticia Hallyday sublimates dina pakéan polka dot pikeun janjian dirina sareng pengacara anu anyar di Paris

Uih deui ka Perancis nalar. Kusabab September 16, Læticia Hallyday parantos di Paris pikeun ngatur proyék-proyék anyar anu bakal muncul di karir karir na Johnny Hallyday. Dinten Rebo, Séptémber 18, randa na nyandak kauntungan pikeun ngahijikeun deui ku salah sahiji réréncangan paling saé sateuacan angkat ka kantor pengacara anu énggal. Pikeun tanggal kahijina sareng master Pierre Pradier, Laeticia Hallyday parantos milih pakéan ochery panjang kalayan titik-titik bodas disinggung di cangkéng sareng sapasang sapatu ngaganjel.

Kacamata salami dina irung, indung na Jade jeung Joy katingali resep sareng janjian ieu. Salaku panginget, Læticia Hallyday mutuskeun ngarobih pengacara dina ahir Juli kamari. Anjeunna teras ngabubarkeun kuring Ardavan Amir-Aslan, anu kantos membela dirina ti saprak Januari 2018, sareng nyewa tilu papan énggal. Janten éta spesialis pajeg Pierre Pradier anu bakal ngawakilan kapentingan na dina perang hukum anu ngadorong anjeunna ngalawan sesepuh di Johnny. Anjeunna ogé mutuskeun pikeun percanten pengacara Montpellier, Alain Scheuer sareng Gilles Gauer. Pilihan anu teu berhutang pikeun kasempetan.

Memang saran anyar ti Laeticia Hallyday anu luhur sadayana ... jalma ramana. 18 September di jalan-jalan di Paris, Andre Boudou parantos disawang di sisi master Gilles Gauer. Samentara di Paris pikeun ngarawat DVD ngeunaan kuari Taulier anu badé angkat, Laeticia Hallyday janten pasti parantos nyarios perkawis salajengna ngeunaan pamariksaan hukum sah na. 6 bulan Nopémber salajengna bakal tiasa nahan sauran warisan na Johnny Hallyday.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-l-ticia-hallyday-sublime-dans-une-robe-a-pois-pour-son-rendez-vous-avec-s-1024565